domingo, 25 de enero de 2009

ATL.VALLS 0 - 0 C.F.CALAFELL


Municipal d’alumini de Valls, diumenge 25 a les 17 hores, temperatura normal , sense massa vent com va fer ahir, enfront dos equips que es jugaven més que tres punts en joc però amb un respecte mutu i amb ganes de fer-ho be, per les dues parts, en els primers minuts de partit el C.F.Calafell, ha sortit amb una molt bona embranzida e intentant canviar la dinàmica dels últims partits en minuts inicials, estudiant força als rivals i amb unes molt bones segones parts.
En aquest partit a canviat bastant la truita i el C.F.Calafell , ha merescut una mica més, però no s’ha pogut materialitzar, les bones jugades que l’equip a fet, han deixat un bon record en la retina dels Vallencs, cal destacar sobretot que l’equip ha volgut jugar a futbol i ho ha fet en tot moment, aquest nen cada cop es va fent més gran, i poc a poc vol guanyar l’experiència, de rivals com el d’avui, un equip força ven col·locat en el terreny de joc i que ha sabut frenar al Calafell durant la primera part, deixant-se a casa aquesta micona de sort que ha necessitat.
Durant la segona part, els dos conjunts han donat la talla i han tingut les seves oportunitats, el partit ha estat més obert pels dos, les jugades arribaven molt més ràpid, en circulació fins a les porteries, amb bona actuació del porter rival que ha igual que la bona defensa del C.F.Calafell han mantingut la porteria a cero, un punt molt valuós que la propera setmana, es pot fer més bo encara, en definitiva punt valuós que ens ha deixat en el cap un ... ¡¡¡Si Queremos!!!
Propera setmana Perafort, rival que es tractarà amb respecte i humilitat, durant tota la temporada el C.F.Calafell esta demostrant, la bona educació de l’equip i les ganes de practicar un bon futbol.
Estic Xalat aquest any amb el C.F.Calafell
Felicitats a tots i fins dimarts.

1 comentario:

Morote dijo...

Enhorabona companys pel difícil l'empat aconseguit a Valls el passat diumenge. Llàstima que la pilota no va voler ficar-se dins de la porteria, sobretot al primer temps on vam tenir un munt d'oportunitats per fer algun gol, però el futbol a vegades es així de dolent, jugas bé i no treus el resultat desitjat (en aquest cas la victòria).
Però, si que he de dir que amb l'actitud de l'altre dia, les ganes i amb una mica de més de sort de cara a porteria, anem en el camí correcte de cara a aquesta desitjada plaça vacant d'ascens.
A més a més, amb les bones maneres de jugar a futbol, respectant en tot moment al adversari i fent un futbol bonic i agradable, tal i com el nostre Mister ens està inculcant.
Igualemt, tot aquest treball s'aconsegueix amb la continuïtat dels entrenos setmanals, mantenint aquest bon grup i sobretot sense predre mai l'il·lusió.
Anims a tots i ens veiem el dimarts.
Una abraçada a tots.
Morote

Lo más leido