domingo, 22 de marzo de 2009

U.E.TANCAT 0 - 0 C.F.CALAFELL


Camp Municipal de la U.E.Tancat, tots preparat per afrontar aquest primer partit dels 10 últims en la present lliga, amb les ganes de sempre, amb la consciencia tranqui-la de portar un bon campionat i amb les ganes de continuar-hi gaudint del bon viatge per la 2ªRegional, partit rere partit.

El xiulet inicial i un dia esplèndid, va posar la pilota en joc, les grades ens acompanyaven, animant l’equip en tot moment (felicitar a totes aquestes persones també per la seva tasca), la U.E.Tancat portava estudiant la bona marxa del C.F.Calafell i coneixedors del bon conjunt Calafellenc, ens van tractar amb la humilitat i el respecte que ens mereixiem, exemplars en tot moment, però en els primers minuts de joc, els dos conjunts es van tantejar, el posicionament clau, on estava clar que el rival sortiria al camp, atenent a l’estratègia Calafellenca, que no era un altra que continuar repartint caramelos pel camp amb un bon ritme durant tot el mach, però el gol es va resistir en la primera part i fins a 10 ocasions clares on la davantera Calafellenca no va estar de sort.

A la mitja part, el millor mecànic que te l’equip, el Mister Calafelllenc Josep Piguillem, va reajustar el mecanisme de la maquina, buscant el punt d’afinació cap a aconseguir el que tard o d’hora buscàvem, obrir la llauna d’una vegada i guanyar aquets tres punt, si algú era mereixedor d’emportar-se la victòria, va ser l’equp Calafellenc, amb tot el respecte a un rival que va posar totes les seves armes, donant la seva guerra en aquest enfrontament, però van necessitar alguns minuts de la segona per creure que podien guanyar, posant alguna ocasió, però la bona defensa va tornar a deixar la porteria a 0, on el C.F.Calafell va ser un clar dominador en la segona i amb tot això, més un arbitratge que de nota li posaríem un 0, van fer aconseguir només un punt al C.F.Calafell, que es situa amb 50 punts en la classificació, conscient de la seva valia.

Proper partit C.F.Calafell vs C.F.San Jaume, partit 9 de la recta final de la lliga, només queden 9 companys.

Felicitats a tots per l’actitud, el comportament i la il·lusió de fer les coses bé.

¡¡¡SI QUEREMOS!!! C.F.CALAFELL



L'equip estrenava la nova 2ª equipació, les fotos les penjarem en breu, gràcies a tots.

4 comentarios:

Morote dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Morote dijo...

Hola companys, volia donar ànims després de l'empat de la setmana passada, però he de dir, i que quedi ben clar, que tothom va lluitar i va treballar per aconseguir la victòria, però que la mala sort de cara a porteria se'ns va creuar pel mig i no ens va deixar emportar-nos el partit.
Hem d'estar contents pel partit realitzat, sense oblidar que sempre es pot millorar i que la sort segur que la trobarem de cara altre dia, perquè, qui treballa, qui insisteix, qui la busca, al final la troba i nosaltres això SI que ho fem, d'això estic segur.

Hem de continuar treballant amb les mateixes ganes com fins ara o inclús una mica més i seguir somniant amb el nostre objectiu (l'ascens), perquè encara no hi ha res perdut, però... no obstant això, molt a guanyar.

Anims i fins dijous.

Una abraçada.

Morote.

Anónimo dijo...

Al igual que molts, jo en aquesta temporada m’he compromès amb l’equip, el nostre equip, el C.F.Calafell, i crec que, tot el que he fet, ho he fet amb el cor i lluitaré pels nostres colors, fins l’últim sospir, ho fareu amb mi? Mirant enrere veig aquells dies de pre-temporada, aquells partits de preparació, aquelles primeres paraules del nou entrenador, les noves amistats, els nous propòsits, el principal compromís... queden 9 partits... JOSEP PIGUILLEM, JORDI BERNAL, DAVID SÁNCHEZ, DAVID DIAZ, DAVID MARTÍNEZ, PIPO, IVAN JUSTE, MOROTE, JORDI CAMPANERA, PEDRO SALOR, OLI, MIKY, CACIA, JOAN OLLER, MUSTA, HIDALGO, MANU, LUIS PELAEZ, MARTÍ VILA, NIKO, KIKO, ALBERT, CHINO, ROBER, ALEX... 9 partits... tots junts...
¡¡¡SI QUEREMOS!!!

Anónimo dijo...

Buenas Calafell!!debido a mi lesion este año no he podido jugar, nisiquiera entrenar, pero os voy aver siempre que puedo e intento aportar animos y fuerza al equipo dese fuera, esta semana es la priemra vez que os he ido a ver como visistantes y estando en la grada vi y escuche por primera vez como la aficion del Tancat, especialmente los "viejos", "la gent del poble" vamos los que llevan años viendo partidos de territorial discrepaba, discutia y admitia que el Calafell aparte de tener unas grandes individualidades era un gran equipo , era el equipo que mejor jugaba de la categoria incluso mas que el Valls, incluso acabaron criticando la forma racana de jugar de su equipo, esto es solo una anecdota, pero que demuestra y que refleja lo bien que se estan haciendo las cosas esta temporada solo felicitar a todos los compañeros, a los entrenadores y al presi..

Lo más leido