jueves, 2 de abril de 2009

AMISTOSO: C.F.CALAFELL vs C.F.BANYERES

Aquest mateix dijous i si el temps o permet, es disputara un amistos enfront els veïns del Penedes, el C.F.Banyeres, a les 21 hores al camp municipal de Calafell, l'equip que milita en l'actual temporada en la 3ª Regional, i que ja es va enfrontar al C.F.Calafell en pretemporada, a falta de 4 jornades per la finalització de la lliga, el C.F.Banyeres esta situat en la tercera plaça, fet que encara pot aspirar a tot, ja que encara hi han 12 punts en joc i esta només a 6 del primer classificat, molta sort en les vostres aspiracions.

També direm que esperem poder veure un bon partit, on per sobre de tot predomini el bon futbol, com en els anteriors.


NOTA: Cal destacar que el marcador del Camp Municipal de Calafell, torna a funcionar.


2 comentarios:

francina dijo...

El meu comentari es cap el marcador, ¿ ja funciona? no m'ho puc creure, quina eficiencia, quina rapidesa, tota la temporada per solucionar el problema, deu ser força complicat reparar un marcador. Felicitar a qui ho ha fet possible, i ara creuem els dits per que no es torni a espatllar, si per una trista averia electronica triguen 8 mesos a solucionar el problema no se com s'ho fan amb els problemes mes seriosos.

Luis del Fresno Guillem dijo...

Moltes gracies per posar aquest gra de sorra... en l'equip i per fer força d'una vegada cara a la propera temporada ... hem de donar un cop de mà a aquest equip que es mereix moltes coses més... una salutació i fins la propera

Lo más leido