domingo, 19 de abril de 2009

C.F.CALAFELL 1 - 0 C.E.VENDRELL

El C.F.Calafell va aconseguir 3 nous punts que apropen amb aspiracions de cara als 6 últims partits de lliga, la bona actuació de l’equip Vendrellenc i la pèssima actuació arbitral, evita una victòria més amplia. Els entrenadors Calafellencs, ja remarcaren en l’últim entrenament que el C.E.Vendrell, no seria un equip fàcil però que jugant com en sabíem i continuat junts en aquest viatge, no només continuaríem gaudint plegats, sinó que guanyaríem tres punts molt importants.
Camp Municipal de Calafell, les 5 de la tarda, tot preparat pel xiulet inicial, aquest nou derbibaixpenedesenc estava apunt de començar, amb la humilitat i el respecte que es be tractant a tots els equips que visiten Calafell, va començar el partit i ja en els primers instants de joc es va poder veure, com els dos equips lluitaren per la posició de la pilota, però va ser sòlidament el C.F.Calafell el que va tenir l’iniciativa i portartador de la pilota en tot moment.
Els homes d’en Salva Perez venien amb la llisó molt ben apresa i sabien que si no corrien, aquí no hi podien rascar molt, però es van esforçar de valent i van estar a prop del Gol, però la solida defensa Calafellenca, un cop més va saber deixar la porteria a cero, fins al final del partit.


La reacció Vendrellenca va ser desprès del gol, el C.F.Calafell portador del ritme en l’encontre es va plantar al minut 20 amb el domini de la pilota i es disposava a executar un Corner, era l’hora de l’estratègia, un petit detall podia donar la victòria, i va ser bona la jugada, que va acabar al fons de la xarxa desprès d’una bona engaltada de Cacia, que es retrobava amb el gol una setmana més.

A partí d’aquí el C.E.Vendrell va tenir una bona reacció, anant a pressionar fins a ven a prop de la porteria Calafellenca, pero Oliver en el centre del camp i parella de Miky, va començar a treure foc per la boca i tornar a posar les coses en el seu lloc, donant un bon exemple per la resta de companys que varen seguir-lo, el partit va tornar a ser d’un clar dominador, però hi faltava el gol que dones més tranquil·litat.

En la represa les coses no van canviar gaire, es va poder veure un partit obert, però pràcticament el C.E.Vendrell no van tenir ocasions, això si ells van insistir molt en que la pilota no estigues ni un sol segon aturada, fet que va determinar que es pogués gaudir de molt minuts de joc i un bon ritme de partit.

En les acaballes i amb el marcador amb 1 a 0, es va multiplicar d’intensitat en aquest espring final però els tres punts es va quedar a casa i el C.F.Calafell després del xiulet final va començar ha pensar en el partit més difícil del últims 6, LA NOU DE GAIA.

Felicitar la bona actitud de l’equip Vendrellenc i felicitar una setmana més als aficionats que es van acostar per veure el partit i com no a tot l’equip per la bona tasca en l’actual competició, ànims a tots i ¡¡¡ SI QUEREMOS!!!.

1 comentario:

Morote dijo...

En primer lloc i com sempre felicitar-vos a tots pel bon treball realitzat al terreny de joc i que no es altre que el treball fet durant tot 1 any, i que es veu reflectit partit a partit. Afegint en aquesta ocasió una nova victòria molt important i que ens permet continuar somniant amb la plaça tan desitjada que no es altra que la de l'ascens.

Per altra banda i a titol personal de nou, agrair als Misters (Josep i Jordi) aquesta continuïtat que m'estan donant i que fan que partit a partit vagi agafant el ritme en encara en falta. Gràcies un altre cop.

Bé companys, ens veiem el proper dijous.

Una abraçada a tots.

Morote

Lo más leido