domingo, 5 de abril de 2009

U.E.VALLS 2 - 1 C.F.CALAFELL

Bon partit el disputat en el Camp del Vilar, on el C.F.Calafell ha estat un bon rival per als Vallencs, cal dir que al final de l’enfrontament han reconegut que el C.F.Calafell era el millor equip que ha passat per Valls, el partit a començat puntual, amb força calor i amb un minut de silenci, on ja en aquell minut els dos conjunts s’han pogut estudiar des de a prop, amb el xiulet inicial s’ha vist un C.F.Calafell que com ve demostrant l’actual temporada, es un equip que vol jugar a futbol i a jugat de tu a tu portat l’iniciativa del joc. En el minut 2 una ocasió clara per al conjunt Calafellenc posava en el terreny de joc una embranzida inicial digna d’un equip humil i de gran valor sentimental, el C.F.Calafell portava l’iniciativa però enfront tenia a tot un poderosa U.E.Valls equip d’agenda dissenyat per pujar de categoria, però els Calafellencs en cap moment s’arronsaren i portaren a cap el seu bon joc, en el minut 9 l’àrbitre de l’encontre el Sr. Fernandez Garcia xiulava penal a favor del C.F.Calafell, desprès d’unes mans dintre de l’àrea del jugador Jose Alexsandre dorsal 6, l’encarregat del llançament era Miky Olaya dorsal 6, tot estava succeint molt de presa i semblava que tot es posava a favor molt ràpidament, però la pilota no va voler entrar i deixava el marcador com al principi, ràpidament l’U.E.Valls posava a prova al porter Calafellenc, aquesta setmana en Lluís del Fresno amb el dorsal 31, que amb una excel·lent intervenció aturava una bona rematada de cap, el joc estava frenètic i amb molt bon nivell, seguidament la pilota va circular amb molta rapidesa pel mig del camp i Miky posava una pilota excel·lent per Cacia dorsal 10, que amb un excel·lent vaselina posava el 0 a 1 en el marcador, on embogia l’afició Calafellenca i posava a un C.F.Calafell on es mereixia. La humilitat i el respecte, no es va pedre en cap moment i l’U.E.Valls sabia que el C.F.Calafell podia guanyar aquest partit tranquil·lament, les maquines de fer futbol no paraven i podien veure bones jugades per les dues parts, era un partit del tot obert.

Del minut 25 al 35 es va estabilitzar una mica intentant tranquil·litzar el joc, però encara hi havia temps per més jugades avanç d’acabar aquesta primera part, una defensa Calafellenca del tot segura va saber treure les línees fins a gairebé mig camp, jugant els 10 últims minuts de la primera part en cap contrari, podent inclús marcar un altre gol però un àrbitre del tot rigorós va xiular força fores de joc que no van afavorir res al conjunt Calafellenc, primera part U.E.VALLS 0 – 1 C.F.CALAFELL.

En els vestuari dels Calafellencs sabíem que no havíem fet res encara i que podíem guanyar, els entrenadors van ajustar la maquina i van posar tot el seu suport i el seu cor animant al C.F.Calafell, ha aconseguir aquesta fita tan important, que posaria la guinda a la bona temporada del C.F.Calafell.
Per part de la U.E.Valls, estava clar que probablement no els sorprenia gens el bon joc dels Calafellencs ja que el seu entrenador el Sr. Miguel López, va advertir que l’equip que més havia vist i més l’hi agradava era el C.F.Calafell, l’equip que millor practica futbol en aquesta 2ª Regional, no ho dic jo ho diu tot un professional, en la segona part va haver de treure al seu jugador estrella, el Sr.Cazorla dorsal 9 (minut 57) per posar més efectius en atac e intentar la remuntada, cal dir que aquest jugador el tenien reservat ja que arrossegava una lesió.

Inici de la Segona, conscients de tot l’U.E.Valls va sortir a fons per aconseguir marcar lo avanç possible, però es va trobar amb la defensa del C.F.Calafell, en Jordi Campanera dorsal 5, en Pedro Salor (capi) dorsal 4, Pipo dorsal 3 i Ivan Juste dorsal 2 que van saber parar els peus al conjunt Vallenc en els primers minuts de joc de la represa, del minut 46 fins aprox. el minut 60 l’U.E.Valls es va bolcar en intentar foradar la porteria del C.F.Calafell, però no va poder ser, ja que ho el porter Calafellenc (Pinto cridava la grada) o la defensa van desfer totes les jugades, a partir del minut 65 el partit es va tornar a obrir una mica més i les línees Calafellenques es van tornar a estirar en busca del gol de la tranquil·litat, al 75 va entrar Musta dorsal 15 per Manu dorsal 11, cal destacar la bona feina també feta per Manu, que va lluitar en tot el partit exhaurint les seves forces fins la seva substitució, Musta va donar una mica més de velocitat en l’atac Calafellenc, en el minut 75 aprox. una excel·lent passada en profunditat va desbordar a Ivan Juste per banda dreta, exhaust de la bona feina, posant la pilota per Cazorla que va batre per primer cop a Lluís, que no va poder fer res amb la seva estirada, el 1 a 1 pujava al marcador del municipal del Vilar i els minuts finals es posaven a 100 tant en les grades com en el camp. Minut 78 substitució de Oli dorsal 7 per Martí dorsal 12, també destacarem la bona tasca de Oli que va ser tot un punt de referència en la mitja Calafellenca, sabent en tot moment portar el ritme de l’enfrontament, felicitats Oli pel teu partit.
Amb l’entrada de Martí es va buscar una mica recuperar la posició de la pilota buscant a les dos referències en atac, però encara no havia acabat el partit i podia passar de tot, dos minuts després en el 80 el dorsal 14, Güell rebia una pilota en l’àrea Calafellenca i trencava la cintura perfectament per posar la pilota al fons de la xarxa posant el 2 a 1 que no era un marcador definitiu, ja que encara hi havia temps per més.
Del 80 al 93 l’U.E.Valls es va tancar amb la por de que el conjunt Calafellenc, marques el gol que hagués posat les coses justes, però no va poder ser, i el marcador ja no es va moure fins el xiulet final, tres punts iguals que altres que no van tenir la recompensa a l’esforç Calafellenc.

Aquest partit quedarà emmagatzemat per tota la vida en els nostres pensaments i sobretot per que es va poder veure un C.F.Calafell humil, respectuós i del tot valent, sens dubte la meva nota es un 10.

Felicitats a la gran afició que ens va recolzar i a tot el gran equip humà del C.F.Calafell.