domingo, 20 de diciembre de 2009

C.E.CONSTANTI 0 - 1 C.F.CALAFELL

El C.F.Calafell, líder del 2009.: Jornada 15 de la 2ªRegional Grup 3 de Tarragona. Camp de futbol Municipal de Constanti. 17 hores.

Tot apunt per viure en directe el millor futbol dels dos equips millors classificats de la categoria, àrbitre de l’encontre el sr. Federico de Oliveira Pires (Delegació de l’Ebre), de categoria seria la nota.

Primera Part.Primera Part.

Primera Part.
Xiulet inicial i la bimba lliscava a una velocitat vertiginosa, els jugadors ja començaren amb la sexta posada, estava clar que aquest partit no tenia res a veure amb el de la jornada anterior i que els dos equips, tant el C.E.Constanti com el C.F.Calafell estaven disposat a guanyar l’enfrontament demostrant qui corria més i qui era el millor sobre el terreny de joc, a base de un bon joc que dura 94 minuts.

Minut 10 en una bona pressió en equip, Campa s’incorporava a l’atac i rebia penal, Miki encarregat de la pena màxima, la clavava per fer pujar al marcador el 0-1, resultat que no es mouria fins al xiulet final.

Recordava la foto de l’amic Hidalgo, en aquell paper que el mister escrigué en l’anterior enfrontament LA OPORTUNIDAD SOLO SE DEJA ALCANZAR POR QUIENES LA PERSIGUEN.

Una vegada més l’equip no es donava per vençut i sabien que encara restaven 80 minuts de joc, al minut 17 el C.E.Constantí tenia una bona oportunitat on l’esfèrica queia desprès d’un rebuig en la frontal engaltant un bon xut que Aguilar aturava magistralment enviant la pilota a corner.

Al minut 18 un altra jugada de aproximació per al C.E.Constantí que el porter Calafellenc aturava en una bona anticipació, al minut 19 es disposaren a efectuar una falta de la frontal, que novament el porter aturava, tres jugades pràcticament consecutives que feien efectiu la contundència i el títol d’equip menys golejat de la categoria.

Al minut 20, era Rafa el que en banda dreta recorria pràcticament tota la banda per treure un centro amb perill. Al minut 22, corner per al C.F.Calafell que una vegada més tornava a crear perill i Campa destacava la seva categoria en defensa i atac.
Al minut 24 en una sacada de banda de Ivan, Martí rebia una bona pilota llegint perfectament la diagonal de Gili, que sol en marcatge i a prop de l’àrea treia un bon xut que fregava l’escaira dreta.
Al minut 28 el C.E.Constantí es tornava apropar a la porteria Calafellenca, creant una falta perillosa que Campa treuria contundentment de cap.
Al minut 33 el joc s’enduria, tallant el joc en nombroses ocasions a la mitja Calafellenca que la treballaven Martí, Miki i Gili. Joan Oller retornava a l’onze inicial, aportant a l’equip el seu millor paper destacant en tot el terreny de joc.

Al minut 34 darrer corner per al C.E.Constanti que la rematada de Curro sortia fora. Al minut 40, Ivan Juste rebia una falta dura en banda i havia de deixar el terreny de joc lesionat, els misters Calafellencs donaven entrada a Pipo.
Al minut 45 tornàvem a tenir una nova proposta de contraatac amb perill que no va donar molt més temps per la finalització de la primera part.

En el descans la maquina Calafellenca era novament reajustada pels entrenadors Calafellencs que segur que no tenien el propòsit de sortir aguantar el resultat sinó fer pujar al marcador el gol de la tranquil·litat, el C.F.Calafell sortia del túnel de vestidors disposats a demostrar la bona feina feta durant la temporada, partit a partit entrenament a entrenament.

Segona Part

A la represa el jugadors Calafellenc posaren el futbol al partit molt ràpidament, en una possessió de varis minuts, es trenava una bona jugada que queia als peus de Rafa que la posava per Joan, rebent una bona pilota que la finalitzava en una oportunitat que casi acabava en gol, era un primer avis.

Al minut 48 el C.F.Calafell te una falta en la frontal que aprofita Miki per treure un xut amb perill. Al minut 49 continuava funcionant el partit a tot rendiment i era Miki que buscava a Gili en l’espai, que posava una nova pilota de primeres per Rafa que entrava amb perill fins la porteria de Manolo.
Al minut 51, Joan mantenia un rendiment molt alt en banda, fent un treball en equip i recuperant pilotes lluitades pel C.E.Constanti, que intentaven foradar la defensa per la part dreta on es trobaren un Adrià molt inspirat en defensa.

Al minut 52 tenia lloc la oportunitat més clara per fer pujar al marcador, un bon corner tret per Gili rematava Toni de cap i novament el porter Manolo, havia de fer una estirada per treure la pilota sota els pals, Rafa entrava en carrera per rematar la pilota i l’àrbitre xiulava falta quan intentava empentar la pilota els jugadors.

Al minut 53 el C.E.Constanti continuava treballant la banda dreta però es trobava amb un roc sòlid en defensa, Adrià mantenia a ratlla els contraatacs.
Al minut 54 la pressió del rival feia treballar també Aguilar que s’anticipava a una jugada tallant el perill.
Al minut 55, Rafa treu un centro xut que fa treballar al porter traient una pilota a corner.
Al minut 58 el treball de Toni es feia notar, d’esquenes a porteria rebia una pilota i amb dos moviments curts es plantava davant del porter, en el mà a mà Manolo s’emportava la pilota i Toni per davant, rebent na dura entrada que l’àrbitre no interpretà com a falta i possible penal.

Al minut 64, el C.E.Constanti es tornava apropar a la porteria Calafellenca, traient un corner però es tornava a trobar la solida defensa, capitanejada per Pedro posant la musica que es mereixia el partit.
Al minut 66, sortia Martí que donava entrada a Martinez.
Al minut 69 i desprès d’una bona passada en profunditat de Gili per Rafa, l’àrbitre xiulava fora de joc dubtós.
Al minut 71 el C.E.Constanti tornava a provar però aquest cop per la banda esquerra, Pipo que cobria el lloc del lesionat Ivan, feia també gala del seu bon estat de forma i no deixava respirar les pilotes obertes que rebia Kiko amb dorsal 9.

Al minut 77, Toni por Diaz, aire nou per la bona tasca que ha fet en atac el jove Toni, que una jornada més a deixat clar que els joves Calafellencs també tenen lloc en aquest equip, Diaz exprimia al màxim els últims minuts, incomodant la sortida de la defensa del C.E.Constanti.

Al minut 80, la tensió era més clara que mai, s’exhaurien els minuts i una grada jove que animava amb timbals, desprestigiava la bona figura de l’arbitratge que va saber mantenir a ratlla al jugadors i no a la grada, protocol d’un partit de la competència dels dirigents, muts i immersos en el partit, gaudint amb el joc.
Al minut 82, el partit s’emportava a un dels millors jugadors del mach, tocava pagar car una Victoria que pràcticament es podia començar a ensumar en l’ambient, Rafa patia una estrebada a la cuixa anterior dreta i havia de deixar el terreny de joc, els misters Calafellencs en Josep Piguillem i en Jordi Bernal donaven entrada a Manu que saltava al terreny joc.
Al minut 85, corner per al C.F.Calafell que aprofitava les últimes oportunitats per continuar sumant perill.
Al minut 87, Martínez centrava la tasca del partit en la banda esquerra, on es feia partí cep d’una bona jugada en defensa i després en atac.

El bon posicionament de la defensa Calafellenca es feia notar ja que el C.E.Constantí encara volia tenir una última oportunitat per empatar el partit però no va ha ser així, Miki i Gili també es sumaven per tancar els últims instants del partit, quan el sr. Col·legiat xiulava el final.

Amb els peus a terra i conscients de qui som, aquest grup humà ha demostrat ser el millor equip del 2009, cosa que ens plena un cop més de satisfacció i reconeixement, el millor de tot es que sabem que només hem guanyat la batalla del 2009 i que volem guanyar la guerra del 2010. Aquest grup humà es mereix molt més, no només com ha persones si no com ha esportistes, bon Nadal a tots.