lunes, 30 de marzo de 2009

C.F.CALAFELL 9 - 0 J.E.SAN JAUME

Partit de transició que havia de jugar el C.F.Calafell, al igual que qualsevol partit disputa en l’actual temporada, es va fer un plantejament adient per l’enfrontament on ha pocs minuts del començament, ja s’havia fet el 1 a 0 obra de Cacia, que va fer un total de 5 gols en l’encontre, també va marcar David Martínez, Manu i Hidalgo, al final del partit el marcador reflectia un 9 a 0, aquest mateix marcador es podia haver produït la setmana passada però el gol no va voler entrar, també hem de dir que durant la setmana hem pogut llegir les cròniques d’alguns diaris, que comprenem perfectament que si no venen a veure els partits, no s’assabentin de la realitat de l’enfrontament de la setmana passada, que per res del mon va ser un partit igualat, on el C.F.Calafell, va ser el clar dominador de l’encontre, però ja se sap, si no s’obre la llauna al final costa molt.
Dimarts 31, el C.F.Calafell, s’entrena sota la pluja, preparat l’enfrontament de la propera setmana, on els Calafellencs viatjaran al poble de les calçotades, per enfrontar-se en aquesta recta final a l’U.E.Valls, aquest serà el partit 8, vuit partits per la finalització d’aquesta lliga, on la nota del C.F.Calafell, ja esta posada, i on des d’ara fins el final esperem que l’equip gaudeixi al màxim d’aquets últims enfrontaments.
El Proper dijous dia 2, el C.F.Calafell s’enfrontara en un partit amistos, al Banyeres, equip veí de la comarca que en la actual lliga, lluita per aconseguir una plaça d’ascens a la 2ª Regional, si esteu interessats en veure aquest enfrontament, serà a partir de les nou del vespre, en el Camp Municipal de Calafell.

Felicitats a tots per aquesta nova victòria.
¡¡¡SI QUEREMOS!!!

1 comentario:

Morote dijo...

Com sempre, lo primer de tot es donar-vos l'enhorabona companys per aquesta vistòria aconseguida que ens treu l'espina de l'altre dia (quan la piloteta no volia entrar). Com molt bé diu el nostre Mister, la sort no influeix en els resultats, però si està de cara... millor jeje. Aixó va reflectir els 9 gols que vam ficar i els desplegament de bon joc que tots, amb treball i humiltat, vam realitzar l'altre dia.
Això si, companys, encara queden 8 finals i hem de continuar treballant de valent per continuar gaudint d'aquest preciós viatje cap al lloc de promoció, i que acabi aquesta temporada amb el fermall d'or que el CF Calafell es mereix sense cap dubte (SI, PODEMOS!!).

A títol personal dir-vos un parell de cosetes:

Primer agrair al Mister i al Jordi la seva cofiança en mi, per donar-me minuts al camp, i que fan que cada dia em trobi mès a gust jugant i agafi així aquest ritme de competició que encara em falta.

Per altra banda,demanar-vos disculpes una vegada més per no haver pogut estar amb vosaltres el dimarts a l'entreno, però ja sabeu les raons que motiven la meva absència. Sense dubte estaré el proper dijuos amb tots vosaltres, treballant per seguir la línia de treball que han marcat els nostres Misters.

I per últim, també us he de comunicar que aquest cap de setmana no podre estar amb vosaltres perquè marxo cap a Alacant per les vacances de Setmana Santa i per a veure a la meva família. Igualment des d'allà estaré amb vosaltres el diumenge, transmitint-vos la meva energia (positiva ehh!!! jeje) i empentant per poder gaudir també de la desitjada victòria frente el líder del grup (UE Valls).

Sense més a dir (i crec que ja he dit prou, jeje), em comiado i.... fins dijous.

Una abraçada del vostre company...

Morote.

Lo más leido