domingo, 26 de abril de 2009

C.F.LA NOU DE GAIÀ 0 - 2 C.F.CALAFELL

Partit de transició per l’equip Calafellenc que havia de jugar en un camp gens fàcil, l’hora de la convocatòria eren les 10 del matí, tothom era allí, després de patir una pluja durant la nit, l’expedició es va posar de viatge cap a la Nou amb el dubte de saber si es disputaria el partit, després d’arribar i comprovar que el terreny de joc estava en optimes circumstancies per disputar l’encontre, es va esperar la decisió del col·legiat, provinent de l’escola d’àrbitres de Tortosa, el sr.José Maria Herrero, que va estar correcte.

El partit va començar puntual i amb un sol radiant, ja en els primers instants de partit el C.F.Calafell es va voler fer dominador del partit, a base de córrer més que La Nou i les primeres oportunitats de cara a gol van arribar molt rapides però la mala fortuna ens va acompanyar, el desencert, la irregularitat del terreny de joc i la desconcentració, perquè el nostre entrenador el sr. Josep Piguillem, va patir una pilotaç que el va deixar estabornit durant ben be tota la primera part, cosa que va desconcentrar una mica als Calafellencs, pel el suport i el respecte que tenim a aquest excel·lent tècnic que ens acompanya en aquesta temporada meravellosa per al C.F.Calafell, la primera part finalitza amb un 0 – 0, però amb molt bones impresions per la segona meitat.

Durant el descans, una vegada més els entrenadors va posar mà per ajustar al C.F.Calafell i tranquil·litzar una mica les ganes de marcar, donant-nos recolzament en tot moment, la plantilla va respirar al veure que el cop havia estat només un ensurt i ens varem disposar a complir el nostre propòsit, guanyar en un camp difícil i emportar-nos els 3 punts.

La segona part era decisiva per les nostres aspiracions, el C.F.Calafell es va tornar a poasr el mono de fer feina i com la tromba d’aigua d’aquesta nit es va fer clar dominador de l’encontre, intentant trenar les jugades i acabant-les en xut a porteria, en una d’aquestes al minut 5 aprox. Manu va combinar perfectament amb Juan Oller, aquest la va tornar perquè Manu poses una pilota en profunditat per Cacia, que una setmana més esta demostrant que es l’home gol del conjunt Calafellenc, posant aquest 0 – 1 al marcador i 35 minuts per endavant, poques van ser les seves arribades a porteria, pràcticament totes al contraatac, però una setmana més el treball en defensa de tot l’equip va ser el suficientment efectiu per deixar la porteria una setmana més a 0 i continuar consolidant-nos com un dels equips menys golejats de la lliga. Al minut 75 es va produir un clar penal, que Miky Olaya, encarregat de la seva gestió va posar la pilota al fons de la xarxa i posar el marcador amb el 0 – 2 definitiu, que posa una setmana més al C.F.Calafell com un dels equips a tenir en compte en aquesta recta final de la lliga, amb un pressupost i un equip humil, de cap a peus.

Gràcies a tots un cop més pel vostre suport, afició i equip.