sábado, 29 de noviembre de 2008

C.F.CALAFELL 3 - 0 LA NOU DE GAIA

Jornada numero 12, dissabte 29 de novembre del 2008, 17 hores, municipal de Calafell. En aquesta ocasió es presentava un partit obert a totes les possibilitats per els mals pensats, però en l’interior de la consciencia estava més que clar que tard o d’hora havia d’obrir-se la llauna que encamines una nova victòria per al club de futbol Calafell, que amb aquesta victòria en suma vuit amb un total de vint i sis punts, aconseguits fins ara.

Tarda freda i ennuvolada de futbol, amb poc aforament durant els incís de l’encontre, llàstima que no hi hagués més gent per veure la primera jugada del partit que desprès de 14 tocs a acabat amb el primer avis en la porteria contraria, xut de Miki Olaya, el motoret de l’encontre que poc a poc a anat donat fluïdesa a l’equip però sense tenir sort en la definició final, en aquesta primera part, fins el minut 15, la NOU no s’aproxima als nostres dominis amb un xut sec des de més enllà de l’ària gran, que ha donat pas ràpidament a un corner a favor, que hem desaprofitat clarament per pujar el primer gol en aquest marcador que no funciona.
Partit obert en aquesta primera part, on la pilota anava d’un area a l’altra amb molta velocitat, ja que la humitat del terreny feia que fos un partit molt ràpid, i s’esdevinguessin jugades contínuament, al minut 18, David Sanchez en la porteria a tingut que jugar-se una mica el tipus, estavellant-se contra el pal, fent-se un xixon al cap lleu. Continuant amb el joc, i jugant força be amb equip, al minut 25 David Diaz trencava un fora de joc i es plantava sol davant del porter, desaprofitant un altra clara ocasió de marcar, estavellant la pilota al pal, però no cal dir que per insistència guanyàvem per golejada, en cara que no arribés a materialitzar-se. Minut 38 jugada en equip, on la pilota a circulat d’una banda a l’altra i a finalitzat amb una centrada d’Oli, posant-la milimetricament al cap de David Martinez, rematat a un pam del travesser, les jugades no han parat fins que l’àrbitre a pitat la finalització de la primera part que a servit per donar aire a l’equip per enfrontar la segona part.

Sacada inicial de la segona part, on pels pèls un altra vegada David Diaz no a pogut inaugurar el marcador amb aquesta jugada inicial, però d’insistència de la primera part continuava i tard o d’hora havia d’arribar, ara l’Oli des de la frontal amb un xut potent, fent lluir-se al porter rival, amb una bona aturada i desprès un altre cop el David Diaz insistent tot el partit, un Calafell clar dominador de l’encontre només demanava el que es mereixia, el GOL, i al minut 63 de la segona part, Joan a trepitjat una bona pilota esperant el trencament del fora, Miki entrà en carrera i Joan amb una bona pasada, deixa Miki sol davant el porter finalitzant magistralment pujant el primer GOL, on Miki ha anat fins la banqueta per dedicar el gol al Mister pel seu bon treball en la preparació de l’equip, la llauna per fi estava oberta, per donar pas a la continuació del bon joc, amb el respecte al rival que pertocava i mantenint la porteria a cero però fins el minut 80 David Diaz no ha tingut el seu premi, lo que ha buscat insistentment durant tot el partit, que amb el “más dificil todavia” amb un bon control a batut per fi al porter i a pogut celebrar el seu gol, seguidament l’exjuvenil Portillo aprofitant el minuts finals a clavat la pilota a l’escaira per donar finalitzat l’encontre, deixant la feina feta en el dia d’avui, per donar pas a un altra s’emana de treball, humilitat i respecte al rival.
Felicitats companys i cos tècnic per aquesta nova victòria i a partir d’ara a pensar en la s’emana que ve que ens enfrontarà al Masllorenç en aquest nou derbi comarcal.

4 comentarios:

Morote dijo...

Enhorabona altra vegada, nois!! Un altre cop m'hagués agradat estar amb tots volsaltres, però encara estic recuperant-me, a veure si aviat estic amb l'equip.
Bé, i parlant del que s'ha de parlar...., una altra victoria que ens apropa una mica més a capdavant de la taula classificatòtia i ens dona eixa confiança en nosaltres mateixos per a continuar aconseguint bons resultats i animar-nos a seguir treballant cada setmana els entrenaments (encara que faci fred, jeje). Tot i que com vam poder comprovar de primera mà, no hi ha vistòria fàcil, per molt fluix que sigui el adversari, mai ens podem refiar, hem de treballar de velent i amb esfroç per tenir després la satisfacció personal que significa aconseguir una victòria més, i com deia un bon entrenador meu..: "olivica comia y piñonico al suelo".

Una abraçada i fins dimarts.

Morote.

Luis del Fresno Guillem dijo...

Gracies una setmana més per posar un comentari, en aquesta blog i a l’iteres d’alguns per posar un gra de sorra més, en aquesta petita muntanya. BON NADAL.

Anónimo dijo...

Hola Companys!!! Soc el Joan, que ara no tenia ganes de registrar-me. Enhorabona Lluis per la pagina que seguim dia rere dia amb ganes.

PD: Morote, el teu català va a més cada dia, salut company ;)

Morote dijo...

Gràcies Joan, eixas paraules em motiven per continuar escrivint en català, jeje. Continuaré posant comentaris en català, això si, no em sabria greu que algú em corregís si tinc errades, eh!! Bé, fins demà company.
Adeu.

Lo más leido