lunes, 1 de diciembre de 2008

LES CRONIQUES DELS ALTRES MEDIS...

Partit per oblidar.
Partit en el que el Bellvei ha portat el pes del partit i les ocasions, pero el Masllorenç amb molta sort i bon ordre defensiu ha pogut treure un punt del municipal de Bellvei.

En l’altre derbi comarcal el Masllorenç va poder esgarrapar un punt de la seva visita a Bellvei al empatar a un gol. Els locals van tenir el domini del partit gairebé els noranta minuts, però el Masllorenç va saber aprofitar les ocasions que va tenir. A falta de cinc minuts per al descans Toni va aprofitar una pilota morta dintre de l’àrea per posar per davant al Masllorenç. La segona meitat la mateixa tonica domini del Bellvei que veia que l’equip visitant defensava aquest resultat positiu. Al minut 89 els locals van poder salvar un punt al marcar l’empat de penal. Per contra el Calafell va desfer-se sense problemes de La Nou de Gaia al guanyar lo 3-0 i continuar en la part alta de la classificació. El Santa Creu va desaprofitar una bona ocasió per sumar tres nous punts al perdre per la mínima al camp del Perafort 3-2. Els homes de Pedro Salor es van avançar al marcador i van perdonar la vida al rival al desaprofitar moltes ocasions clares de gol. Els locals van aconseguir l’igualada abans d’arribar al descans. A la represa de nou el Santa Creu va tornar a marcar però en els últims minuts el Perafort va capgirar el marcador.