jueves, 12 de febrero de 2009

C.F.CALAFELL 2 - 1 ATL.RODA DE BARA

Camp Municipal de Calafell, dissabte dia 14 de febrer del 2009, segona volta de la 2ªRegional Grup 3 de Tarragona, àrbitre de l’encontre el Sr. Marc Miró Badia, arbit que no xiulava al C.F.Calafell des de fa molts partits, i que en aquest cas l’impressió que es va endur del Mpal., va ser un altra, molt diferent a d’altres encontres, on s’ha pogut viure un futbol mes respectuós de cara al col·legiat, deixant-lo fer la seva feina, i centrant ho tot en el joc de l’equip, animant més als companys de joc des de la banqueta, factor determinant, de cara als resultats finals, ja que en cap moment va afavorir, ni el ritme del partit, ni l’aspiració del C.F.Calafell pels propers partits.
Aquest partit era la tornada de la primera volta, on el C.F.Calafell no va tenir tanta sort i es va veure sorprès per un Roda molt més efectiu en el terreny de joc, avanç del començament del partit, s’ha fet un minut de silenci en MEMORIA DEL JUGADOR DE LA U.E. RAPITENCA DAVID LOPEZ MELENDEZ DE 17 ANYS MORT EN UN ACCIDENT DE COTXE. F.C.F. TARRAGONA.

Amb el cel ennuvolat i la tarda freda, ha començat el partit, però el C.F.Calafell ja des de es els primers segons del partit, ha sortir amb una embranzida digna per aspirar a jugar be i guanyar el partit, un At.Roda de Barà que venia per feina al Municipal de Calafell, també ha demostrat en tot moment, que es un equip competent on s’està treballant de valent i evidentment tot s’acaba reflectint en la classificació.
Per part del Roda, teníem en punta l’amic Ayoud, ex-jugador del C.F.Calafell que al minut 10 de l’encontre s’ha agut de retirar per una lesió inesperada, i no ha pogut gaudir d’aquest partit, fet que semblava que donava una mica d’aire a la defensa del C.F.Calafell, que en aquest partit ha estat incommensurable, aquesta setmana hi havia un canvi en l’eix de la defensa, on feien parella Campanera i Morote, que durant tota la primera part, han donat una molt bona impressió de contundència, donant molta més fluïdesa als dos laterals, en Pipo i l’Ivan, el jove “top model” del Calafell ja bé durant tota la temporada guanyant-se un joc en l’onze inicial i en aquest partit ha esta a l’alçada de les circumstàncies, fent un partit molt complert.
En el Centre del camp també hi havia una novetat, l’entrada un altre cop de l’Oli, que reapareixia desprès de dues setmanes, degut a un trencament muscular, juntament amb Miky, han posat el ritme del partit, creant ocasions de perill, però el gol no ha arribat fins al minut 35 aproximadament, on desprès de lluitar una bona pilota Diaz, aconseguia guanyar la posició i posat la pilota perquè Cacia inaugurés el marcador, amb aquest 1 a 0, que encaminava al C.F.Calafell cap a una nova victoria. En els minuts finals d’aquesta primera part ens ha tornat a passar factura les lesions i durant el descans el Mister a donat sortida a Portillo, buscant un equip més ofensiu per la segona part, però al minut 6, Diaz a rebut la segona groga, que deixava al C.F.Calafell amb un jugador menys i amb molts minuts encara per disputar, desprès de l’expulsió el Roda ha continuat fent el mateix joc ordenat, esperant la seva oportunitat de cara a porteria, en el minut 64 Manu a substituït a Joan esgotat de la bona feina del partit. En el minut 73 Hidalgo a substituït a Cacia, en les acaballes del partit han estat força patidores, on hem pogut veure el segon gol, obra de Manu, també un gol del Roda desprès d’insistència de cara a porteria i també un penal, que el porter després d’increpar a Miky, avanç del llançament, ha aconseguit aturar, la pena màxima.
Els minuts de descompte han sigut un interval dur de passar pero al final el resultat no s’ha mogut més i ha acabat en aquest 2 a 1 final.
Tres punts importantíssims de cara a continuar aquesta bona línia, en la present temporada, on desprès de posar la il·lusió, el comportament, els entrenaments i la humilitat el C.F.Calafell continuarà repartit amor el dia dels enamorats.
FRASES DE LA SETMANA

Para los que dudan de nosotros:
EL QUE PRESUME DE NO HABER TROPEZADO JAMAS,
ES QUE NO HA INTENTADO NUNCA CAMINAR.

Para la plantilla:
1. NO SE SALE ADELANTE CELEBANDO LOS EXITOS, SINO SUPERANDO LOS FRACASOS.
2. NO SE LE PUEDE DAR MARCHA ATRÁS AL RELOJ, PERO SI SE LE PUEDE DAR CUERDA NUEVAMENTE.

Felicitats a tots, Bon Carnaval, dimarts amistós contra el FC KIKERS LUCERN, equip suïs que ha vingut a Calafell a fer una mica de pre-temporada www.fckickers.ch



La crònica del Roda, per cert, bon equip, bon blog...

http://atleticrodadebara.blogspot.com/search/label/Inici







3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola compis soy el Pedro solo deciros que tengais mucha suerte esta tarde contra el Roda de bara que sera un rival complicado para conseguir los tres puntos.Jugar como lo estamos haciendo durante toda la temporada que seguro que teneis vuestra recompensa.Solo pediros disculapas a todos por no estar en estos momentos tan importantes de la temporada.
Un Saludo del Capi!

Anónimo dijo...

Feleicidades por la victoria tan trabajada contra un Roda,siempre dificil y por estos tres puntos importantisimos que nos empieza a situar donde nos merecemo,nos reponemos de la dura derrota de la semana pasada
Mucha Felicidades chicos!!!
Un saludo del Capi!!

Morote dijo...

Enhorabona companys per aquesta nova victòria aconseguida. Una victòria molt important per nosaltres ja que ens permet seguir sommiant amb aquest desig que tenim tothom, i que no és altre que la plaça per a promocionar de categoria i fer história amb aquest HUMILDE club com és el Calafell.
Tot i no haver jugat lo millor posible el passat dissabte, cal destacar sobretot el treball de tot l'equip i la seva bona actitud per lluitar fins al final i aconseguir així aquests 3 punts vitals, que espero ens facin tornar al camí de les victòries i el bon joc que fins ara veniem fent i que se'ns havia torçat la setmana passada amb la derrota davant la Riera.
Ara més que mai hem de continuar entrenant amb il·lusió i ganes afrontar els següents partits com finals, però sin descuidar el nostre toque d'humildat, que ens fa cada dia més grans.

Ànim nois i fins després.

Una abraçada.

Morote.

Lo más leido