lunes, 9 de febrero de 2009

C.F.LA RIERA 3 - 0 C.F.CALAFELL

Municipal de la Riera, on s’enfrontaven el C.F.La Riera i el C.F.Calafell, aquest cop no podem parlar d’una altra victòria del C.F.Calafell, que portava encadenat cinc partits consecutius puntuant, amb una bona dinàmica de treball i amb la consciència tranqui-la d’haver-ho intentat.

El fet que aquesta derrota era una bona oportunitat per donar un salt en la classificació, també es una manera positiva de treure importància al resultat final, que no ens a donat l’oportunitat de aconseguir a questa fita, en l’actual lliga, però si ens deixa en l’interior les suficients ganes com per continuar preparant-nos per aprofitar les properes oportunitats.

Tornarem a tocar de peus a terra i amb l’anima al cor, es continuarà treballant amb l’única perspectiva de continuar demostrant que el C.F.Calafell d’aquesta temporada, es un equip, competent, dinàmic, amb il·lusió, amb recursos i sobretot amb un equip humà excel·lent, enveja de la comarca.

La Riera va ser un equip molt ben empaquetat en el seu terreny de joc i les oportunitats que van tenir les aprofitaren, aquest cop el C.F.Calafell com en tots els partits va intentar jugar la pilota, però el joc més directe, el vent i la poca fortuna van ser factors a tenir en compte al final, La Riera va tenir la sort de posar-se per davant en la primera part, en la represa esperàvem poder aconseguir un bona remuntada però no va poder ser, l’equip va començar a pensar en proper partit, només trepitjar les dutxes, amb la tranquil·litat de estar fent una bona lliga.
Proper partit:
C.F.Calafell vs Atl.Roda de Bara
Dissabte 14 a les 5 de la tarda
Camp Municipal de Calafell

Endavant C.F.Calafell
Perquè?
Si Volem!!!

1 comentario:

Morote dijo...

Hola companys, aquesta setmana no ha sigut del tot bona com ens hagués agradat a tots, però és ara, quan les coses no han sortit, quan l'equip no ha guanyat, quan més units hem d'estar, MÉS QUE MAI.
Una derrota ha de reforçar més si cap al vestuari i al grup i donar-li més forces per a continuar treballant com ho venien fent o fins i tot més encara.
Quan tot va sobre rodes no cal dir res, tot va bé i tot son sonriures i bromes, però quan algo no surt del tot bé, poden sortir diferències entre uns i altres, les males cares..., les coses dolentes que no han de sortir mai, sobretot amb aquest bon grup, com és el C.F. Calafell.
Amb aquestes HUMILDES paraules i sobretot desitjant, com tot vosaltres, que retornem al camí de les victòries i els bons resultats, sols us animo a continuar treballant i a estar amb la mateixa il·lusió que sempre. Encara queda molta liga i encara em de dir nosaltres l'última paraula.

Una abraçada a tothom i ÀNIM.
Fins dimarts.

Morote

Lo más leido