sábado, 28 de febrero de 2009

E.F.VALLS 0 - 7 C.F.CALAFELL

Camp Municipal de Valls, dissabte 28 de febrer del 2009, 18 hores, en front l’E.F.Valls – C.F.Calafell, partit on es jugaven 3 punts igual que altres i on un C.F.Calafell, volia sobretot reafirmar-se amb el compromís de la present temporada amb el club, amb els tècnics i amb nosaltres mateixos, que fins la data hem demostrat ser un equip: “que se lo curra” i partit a partit aquest humil equip, va posant aquest gra de sorra per tot arreu.

Minut 1: Amb una empenta fora de lloc i desprès d’un fort desgast en els minuts inicials, el C.F.Calafell es fa amb el domini de la pilota, repartint caramelos per a tots i fent arribar la pilota a peus den Joan Oller, dorsal 11, (el jugador marciano de la jornada) que la clava, fent el 0 a 1, posa en el lloc que es mereix aquest equip, reafirmant el “¡¡¡SI QUEREMOS!!!", d’avanç de començar els partits.
Amb aquest bon gol en la buchaca, el C.F.Calafell va continuar trepitjant l’accelerador per aconseguir un segon gol, que va arribar també molt ràpid en el minut 4, obra de Diaz, que en aquest partit ha aconseguit fer 3 gols, van haver 15 minuts on es va demanar intensitat, ja que un 0 a 2 no era un resultat definitiu, i els nostres entrenadors van demanar i l’equip va respondre, controlant encara més el partit.
Durant el descans, es va analitzar aquesta primera part, on l’equip en tot moment, el que volia era no deixar escapar aquets tres punts i sobretot continuar jugant bé.
La segona part, van ser 45 minuts bastant tristos, ja que l’E.F.Valls no va sortir gaire de la seva meitat del camp, fet que ens va fer jugar amb una defensa molt adelantada buscant en tot moment camp contrari i aconseguit definir noves jugades, traient els crits d’aquesta petita afició, que ens va venir a veure, en el minut 52 es va produir un doble canvi, Joan Oller i Lluís Pelaez per Pipo i Manu, aquest dos jugadors participatius en tot moment en el partit, en el minut 65 doble canvi, David Martinez i David Diaz, per Hidalgo i Musta, jugador que reapareixia.
Amb un clar domini de l’encontre, es va acabar amb aquest 0 a 7, gols: 3 de Diaz, 1 de Joan, 1 Campa, 1 de Pibe i 1 de Manu.
Destacar també aquest gol del tercer capitá del C.F.Calafell, que amb la garra i la força va aconseguir-ho.

Felicitats tots i a per els propers tres punts.
Joan Oller, Jugador marcià de la jornada

Diaz va aconseguir fins a 3 gols

Musta, reapareixia despres de 2 mesos.

Morote dijo...
Enhorabona companys. Sento no haver pogut estat amb vosaltres el passat dissabte per gaudir d'aquesta victòria tant important, però des de casa us transmetia el meu suport i estava amb vosaltres en tot moment. Aquesta victòria ens apropa una mica més al nostre somni i objectiu que no es altre que el de jugar la promoció d'ascens. Aixó si, també ens compromet més encara a l'hora de continuar amb els entrenos i treballar amb la mateixa il·lusió o més fins i tot.Bé, ens veiem el dimarts. ANIM!!Una abraçada.Morote.
2 de marzo de 2009 9:24