jueves, 5 de marzo de 2009

C.F.CALAFELL 0-1 AT.BELLVEI

Crònica:

Camp Municipal de Calafell

Després de l’euforis-me, per un revalida que feia un C.F.Calafell internacional i superant les expectatives, que durant tot l’encontre van ser més que notables, els tres punts tard o d’hora s’havien d’haver quedat a casa, però un gol inesperat en les acaballes de l’encontre, va donar els punts a un At.Bellvei fora de lloc en tot l’encontre, tocat pel clar domini Calafellenc i que a base d’un joc desesperat i de sortidetes al contraatac, van aconseguir un redbull, de cara a la recta final de la lliga.

El terreny de joc s’havia preparat a consciència per poder gaudir d’un bon encontre, on el que més predomines en tot el partit, fos el bon futbol, deixant de banda aquella batalla campal que provocaren per d’impotència del resultat, però l’anti-futbol va arribar, i amb la desesperació, van fer el mal que volien a la humilitat i el respecte d’un C.F.Calafell, que va saber felicitar-los per la victòria i també sabrà continuar gaudint del bon rollo de casa.

Durant tota la primera part només va haver un equip en el terreny de joc, que amb unes línees molt adelantades, va tenir al rival en el seu terreny de joc pràcticament durant tota la primera part, algun contraatac esporàdic però res més, el C.F.Perafort va atacar molt més, dos bones oportunitats van poder obrir el marcador, però al final, la primera part va quedar amb un 0 a 0 i un clar dominador de l’encontre que no s’acabava de creure que podia guanyar tranquil·lament.

Durant la segona part, les coses no van canviar gaire, només l’empenta i les ganes de guanyar per les dos parts, es va fer notar més, però el joc continuava tallant-se molt, fet que va determinar que el C.F.Calafell no pogués desplegar el bon joc, que porta demostrant durant la temporada al 100%, també la joventut d’un àrbitre que no es va voler mullar gaire, va determinar un possible penal que no va xiular, cosa que hagués canviat bastant el transcurs del partit, però fins les acaballes no va arribar la sorpresa, un gol inesperat que va posar el marcador en contra i durant els minuts finals un C.F.Calafell a remolc, va intentar arreglar-ho, però no van ser les ganes, ni tampoc la il·lusió del jugadors, ni tampoc l’empenta dels canvis de la segona...

Felicitats a tots. Endavant C.F.Calafell. ¡¡¡ Si queremos !!!