domingo, 15 de noviembre de 2009

ATH.VALLS 0 - 1C.F.CALAFELL

Camp de futbol del municipal de Valls diumenge dia 15 de novembre jornada 10 de la 2ªRegional Grup 3, At.Valls vs C.F.Calafell.

Recordem a vegades però continuem mirant les fites partit a partit dia a dia.En els anteriors enfrontaments els resultats van ser 0-0 en la jornada 1 de la lliga 2008/09 i un 0-0 en el partit de la tornada, aquest anys sí, podem dir que hem aconseguit guanyar un bon equip que en les anteriors oportunitats se’ns van resistir, perquè ens van plantar cara en tot moment amb un altre estil més constructiu i de jugades que l’actual, aquest cop el joc ha estat més dur, cal dir-ho, de poc joc i molt més directe, els 3 punts son el reflexa que demostra el seu caràcter, bon joc, compromís i respecte, continuant treballant partit a partit, en una mateixa direcció, gaudir amb el futbol.

Propera jornada derbi Baixpenedesenc, J.E.Sant Jaume vs C.F.Calafell, 15.15 horas Camp municipal de Sant Jaume del Domenys, jornada 11, camp de terra.

Crònica:

Primera Part:

La bona temperatura i el solet eren ideals per la practica del futbol, els dos equips ja en l’escalfament es miraven a reüll, vam tenir temps per fer el cafetó i buscar un bon joc per veure l’enfrontament, on la puntualitat del partit va ser mil·limètrica, avanç que la megafonia del camp d’alumini de Valls pares d’anunciar les alineacions, el xiulet i la bimba ja es movien pel terreny de joc.

Minut 1 no van desaprofitar el temps i l’equip Calafellenc ja tenia la primera oportunitat una bona pilota que Gili posava per la diagonal de David Martínez, que rematà de cap amb molt bona intenció i trobà el porter de l’Ath.Valls, Carlos Dorado ben posicionat, per aturar una molt bona oportunitat que podia haver encetat el marcador.

El partit començava amb un esclat de voler-ho fer bé i al minut 4 es podia veure la bona pressió que feia Rafa quan intentaven circular per la seva zona, en l’alineació inicial els misters del C.F.Calafell en Josep Piguillem i en Jordi Bernal donaven entrada a un nou debut en la porteria menys golejada de la 2ªRegional, en Javier Aguilar, que ha estat part d’una defensa ofensiva, donant pilotes rapides amb les mans, en el centre de la defensa el capità del C.F.Calafell en Pedro Salor feia parella amb en Jordi Campanera, que al minut 7 treia una bona pilota posada per l’At.Valls al punt de penal, el C.F.Calafell buscava baixar la pilota i controlar el partit en el mig del camp i era Miki al minut 9, el que posava la pilota per Adrià que es sumava en atac, donant una bona passada per David Martínez, que provava un xut amb l’esquerra que va passar a un pam del pal.

Pipo va haver de esforçar-se de valent, ja que arribava molt de perill per la seva banda, va haver de treballar força, tallant un bon contracop de cap en el minut 11, en la segona meitat va entrar Ivan per reforçar el seu lloc.

Al minut 14 es començava a notar cada cop més el domini Calafellenc i el bon estat de forma de l’equip, que va complir la tasca de estar molt be defensivament i aconseguir nombroses oportunitats amb un Toni y Rafa en punta que feien córrer de valent la defensa Vallenca.

Al minut 18 era novament Gili el que posava una pilota mil·limetrada per Toni que amb un molt bon salt, completava una rematada a les mans del porter, en una clara ocasió.

Al minut 21 una bona triangulació de Martí, Miki i Gili acabava en una possessió llarga que l’Ath.Valls tallava en una altra falta dura cap a Martí, Gili no va donar temps ni de pensar-ho i executa la falta amb un fort xut a porteria que aturà novament Carlos.

Al minut 24 es el capità de l’At.Valls Pere, el que rep targeta desprès d’un altra dura entrada, Miki treu ràpid per no refredar el joc.

Al minut 25 una falta amb perill per l’Ath.Valls acaba amb un remat a porteria en fora de joc que l’àrbitre del partit el sr.Albert Piñol anul·la la jugada clar de gol.

L’atac Vallenc es va intensificar i al minut 29 Pipo rebia una targeta en defensa, que executaren en un altra oportunitat, on la defensa Calafellenca molt atenta refusa l’ocasió.

Al minut 31, Toni tornava a caçar una bona pilota en l’atac, on la defensa de l’At.Valls també tallava contundentment, però treia la pilota alaba bala i tornava a recuperar-la el C.F.Calafell tornant a intentar un atac al minut 32, Rafa rebia un altra pilota boníssima que la defensa tallava en una falta lateral, perfecta per l’execució de Miki que enviava una pilota a la creueta de la porteria i en el refús no es va arribar a rematar.

Al minut 37 era Martí novament el que rebia la falta i Gili provava una jugada directa que refusava la defensa. Al minut 38, Adrià tallava en falta un bon contracop, en la falta executada per l’At.Valls Martínez recuperava e iniciava un altre contraatac ràpid, amb combinació en equip, que acabava en un bona passada a Toni, no va arribar per poc, al minut 41, un altra oportunitat que sorgia d’una sacada de banda, al minut 43, Martínez rebia un altra falta en banda esquerra, que Gili executava amb molt bona intenció a les mans del porter, al minut 45 l’àrbitre xiula la mitja part.

SEGONA PART:

En la represa el C.F.Calafell va continuar amb el bon joc demostrat en el primer temps buscant una bona oportunitat per encetar el marcador, fins al minut 5 la pilota era d’una clara domini Calafellenc, al minut 6 l’At.Valls intenta una nova acció directa on la defensa deixava en fora de joc l’atac, al minut 7 altra ocasió, Gili posa per Toni que la lluita en atac, la defensa tornava a tallar i refusar sense criteri, es tanquen per sortir al contraatac, la sensació es de perill, Gili proba una volea que atura novament Carlos.

Al minut 10, el jugador 25 Xavier toca una pilota amb les mans i l’àrbitre de l’encontre assenyala falta i targeta groga, sembla que cada cop s’escalfa més el partit i es tallava més el joc, l’at.Valls provava les jugades més directes, penjant pilotes a la olla, Ivan al minut 11 tallava un bona de cap, al minut 12 Toni comet falta en defensa i després ell mateix rebia una falta al mig del camp que Martí la posava rapida en joc, aprofitant els minuts.

Els misters Calafellencs donaven entrada a Diaz i Cacia, que substituïen a Martínez i Toni, molt ràpid entraren en joc donant velocitat a l’equip, al minut 15 Miki combinava amb Ivan que posava per Diaz, ell mateix encarava buscant porteria.

Substitució, entra Joan Oller i surt Martí, que ha participat en el joc Calafellenc durant tot el partit exemple de jugador, dins i fora del terreny de joc (molt bo el piscolabis).

Al minut 20, Gili encara tenia corda per pressionar la defensa Vallenca i recuperar una nova pilota pel conjunt Calafellenc.

Al minut 21, Ivan tallava un contraatac i rep targeta groga, la falta l’executa l’At.Valls acabant en un fora de joc assenyalat.

Al minut 23, ara sí... Gili la posa per Rafa que pentina una mica per Cacia sortint fletxat cap una diagonal encarant porteria, per l’altre costat l’acompanya Diaz sol, però Cacia treu un bon xut creuat que ni l’estirada, ni la pentinada de la pilota per part del porter impedeixen que per fi, el marcador del “Alt Camp Alumini” reflecteixi un gol, 248 minut sense marcar, qui la segueix al final l’aconsegueix.

El C.F.Calafell no va baixar la guàrdia i va continuar buscant el bon joc, l’ambient es va tornar més gris i la il·luminació artificial donava un altre toc al partit, endurint-se una mica més aquest tram final, el jugador Calafellenc Cacia rebia una nova falta a prop de la graderia i una petita comitiva antifutbol educat, aprofitaven l’ocasió per escopir al jugador des de la grada, cal denunciar-ho, s’ha de conscienciar al jovent que aquesta no es la via per complir els requisits de l’educació i que cap esser viu no mereix aquest tracte. Vostès sàpiguen jutjar.

El partit a pesar de la situació lletja va continuar i al minut 25 era novament la bona pressió Calafellenca en equip que els retornava la pilota, al minut 28 Ivan talla una jugada enviant una pilota a córner, el perill que té el torna a saldar bé novament la defensa, al 29 for xut de la frontal de l’At.Valls que sen va fora, al minut 30 Gili rep un altra falta aquest vegada amb cop a la boca, al minut 31 Miki també es llençat a terra en una nova falta, semblava que no ens volien deixar jugar i l’única manera que ens podia quedar era contagiar-se d’aquest joc directe, però es va saber aguantar el tipus, al minut 33 novament Gili la posa i treu un corner, Diaz recull una bona pilota i prova la directa novament traient un bon xut que atura el porter, al minut 36 la defensa Calafellenca continua la seva tasca solida, al minut 37 entra Manu en substitució de Rafa, Manu molt actiu al terreny de joc ajuda defensivament en una jugada que hi ha una mica den bolic.

Ja a les acaballes de l’enfrontament Gili va treure un bon corner que Joan Oller rematava de cap en un de les últimes oportunitats, el partit s’allargava i encara va haver temps de que Miki, autor d’una de les millors oportunitats de l’enfrontament rebés una nova falta per acabar el partit al minut 48 aproximadament.

Tres punt molt importants que ens posen novament en el punt de mira de la categoria i que ens tornen a donar el toc d’atenció, de que ara tenim l’oportunitat de no despistar-nos i continuar treballant aquesta tasca dia a dia, partit a partit.