lunes, 1 de febrero de 2010

C.F.CALAFELL 1 - 1 ATH STA CREU

EMPAT AMB SABOR A POC SOLIDARI

Injecció de moral CALAFELLENCA de cara a continuar treballant partit a partit en aquesta segona volta de la lliga, amb una primera part amb molta predisposició per agradar. El C.F.Calafell afrontava el partit davant d’un Ath.Sta Creu amb ganes de no voler posar punt i final a la ratxa de victòries, en el partit que els enfrontava els Locals “C.F.Calafell” veins del municipal, que arribaven a l’enfrontament amb una bona predisposició de guanyar jugant bé, la set de guanyar i les ganes per sumar un punt al final del partit, va enfosquí la tarda i es va veure de quin peu calcen els dos equips sobre el terreny de joc, cosa que es va trobar a faltar futbol al final de l’enfrontament, la falta de joc en tota la segona part realment van impedir que els locals no aconseguissin una remuntada, que s’ensumava en l’ambient, pel bon joc desplegat i amb les clares ocasions de gol del partit, però també ens va deixar una mala imatge en la segona part que es repetia per infortuni al municipal, en un final de partit anti joc que deixa un regust agredolç.

En la part social l’entitat Calafellenca del C.F.Calafell aconseguia recaudar 240€ pels damnificats d’Haití, que es farà arribar durant la setmana a fcf, que ha obert un compte per ajudar. La Federació Catalana de Futbol, sensibilitzada per la tragèdia humana que viu el poble d’Haití com a conseqüència del terratrèmol, ha decidit obrir un compte corrent per a què tots els clubs de Catalunya, federats o gent del futbol en general puguin fer les seves aportacions si ho creuen oportú. Tota la recaptació serà donada a una organització humanitària per tal que la faci arribar al poble d’Haití.
Crònica del Partit:
Àrbitre de l’encontre, el sr.Pavel Fernandez.

Primera Part:

La pilota al mig del terreny de joc i tot preparat per començar desprès d’una setmana de treball, el sol a mitja alçada de cara i tots amb moltes ganes de jugar, donaren pas al xiulet inicial, pràcticament no va haver temps de que el públic arribes al municipal que l’Ath.Sta Creu s’agegantava fent pujar al marcador un gol molt matiné de Carrión, a partir d’aquell moment semblava que havia de començar un nou enfrontament i el partit s’obriria a que els dos clubs del municipi es brindessin a donar un bon espectacle.

La pilota tornava molt ràpidament al centre del terreny de joc , només el millor futbol del C.F.Calafell renaixia en el bon joc en equip, buscant l’oportunitat de capgirar el marcador, al minut 11 era Joan Oller el que rebia una bona pilota, aprofitant la jugada en una clara ocasió.

L’equip es replegava ràpidament ocupant l’espai atacant i així era que al minut 14, Gili aprofitava després del joc en equip i treia un xut de la frontal que fregava el pal, posant un altre clar avis.

Al minut 22, Adrià es feia notar en les seves pujades per banda dreta aprofitant l’espai i buscant noves ocasions de marcar, al minut 28, es produeix clar avis de gol, jugada en equip que cau per la diagonal de Diaz que cau en fora de joc, dubtós.

Minuto 30, una vegada més la combinació en equip dona els seus fruits i continua funcionant, es Gili el que posa una pilota mil·limètrica per una espectacular volea que perfora la porteria, fent pujar al marcador, un bon gol de Jordi Campanera, fonent-se l’equip en una abraçada de categoria, amb l’amic Pep.

Minut 36, l’Ath.Sta Creu començava a despertar de l’embranzida Calafellenca i va ser així que en un fort xut creuat Aguilar treia una bona mà aturant probablement, l’única ocasió clara de la primera part.

Segona Part:



Ja no va començar bé, la poca predisposició de voler jugar i la marrulleria s’apoderaren d’alguns jugadors rancorosos i l’apartat personal comença a tenir molta més importància que la tècnica, cal destacar la bona actitud de la plantilla del C.F.Calafell que no va voler entrar en aquest joc, però ningu ho va poder aturar, inclòs el públic que no va estar a l’alçada de l’esdeveniment i encontres d’animar el partit, encara el van enfosquir més amb critiques directes irracionals.

Minut 9, el porter de l’Ath.Sta Creu continuava amb el seu recital i feia una dura entrada després de que l’àrbitre xiules a Diaz, fora de joc.

Minut 12, bona jugada per banda d’Adrià que rebia una falta contundent.
Minut 16, el C.F.Calafell es un equip amb iniciativa i que crea joc amb perill, esportivament parlant...continua la jugada en banda David, Joan aquest per Gili que la posa per Toni, aprofitant la pilota en profunditat per crear un altra clara de gol. Minut 17, Toni repeteix en atac tornant a crear joc.
Minut 18, es comencen a desesperar i per tallar el joc, comencen les agafades de samarreta per tallar jugades de perill, la impotència es comença a fer notar, sembla que l’única manera d’esgarrapar un punt es aquesta, la de no deixar jugar, l'antifutbol.
Minut 19, Toni i Joan, per Rafa i Cacia. Aquest últim jugador va ser provocat i cal destacar que es va saber comportar, cosa que altres no ho van saber fer.
Minut 25, Martí por Oli.

Minut 33, una de les poques ocasiona a xut de pilota parada per al Sta Creu, Aguilar atura amb seguretat.

Minut 35, Cacia reb una bona pilota, girant-se ràpidament i traient un fort xut que dona al travesser, cosa que continua l'atenció de l'Ath Sta Creu la qualitat de Cacia pot decantar el marcador aviat, això molesta al porter que sense precedents i fora de lloc, dona un cop de cap al jugador, merescuda de vermella directa.

Minut 40, Gili torna a provar amb un fort xut.

Minut 41, tornen les jugades en equip i es Rafa el que reb en banda provant un xut amb molt bona intenció.



El partit entra en la seva recta final i es aquí on continua el joc 0.
Minut 49, clar penal que no xiula...

Final del partit.

L’opinió coincideixen amb que l’empat es just, però ja sabem tot que lo just i lo injust a vegades no es exacte, ja que si el joc no s’aturés tantes vegades, no hauria acabat així.

Felicitar a la plantilla Calafellenca i felicitar al grup humà que dissabte per la nit va saber estar junts i de gaudir del moment d’esbarjo.

Propera jornada
Diumenge 7,

C.E.PALLARESOS vs C.F.CALAFELL

Partit a Partit.
Sí, queremos!!!
Redacció C.F.Calafell

2 comentarios:

Unknown dijo...

Lamento no estar del todo de acuerdo contigo Luis,el partido del domingo, si no se ganó,(bajo mi humilde entender,que de futbol creo que aunque poco, algo entiendo,)fue porerrores comtidos, pero dese el banquillo, este partido, no se puede plantear bajo el sistema de tocar la pelota desde atras, ya que deja que el contrario te taponela subida, de los 11 jugadores del equipo, tocaron la pelota entre 8, que son los defensas y los medios,pero dentro de su propio campo.De esta manera el Sta. Cruz,podia esperar al Calafell el la linea de centro...que era donde tenian la defensa.Ya partir de que marcaron el gol,, como es logico,hicieronsu partido,, pero no se supo jugar abriendo bandas..
Solo se pudo hacer el toque de pelota...que es lo que nos tiene acostumbrado,,,y que a partir de este partido, o se cambia el sistema algo, o costar´mucho gaar a cualquiera...

un saludo, y......
AUPA CALAFELL

Anónimo dijo...

58 GOLES A FAVOR
6 EN CONTRA (EL MEJOR DE CATALUNYA)
50 PUNTOS
Y LIDERES

ACEPTO SU CRITICA, AL MENOS ESTA ESCRITA CON EDUCACION.
PERO LE FALTA VALENTIA O DICHO DE OTRA MANERA,PONGA SU NOMBRE.

EL MIO ES JOSEP PIGUILLEM

Lo más leido