lunes, 22 de marzo de 2010

C.F.CALAFELL 2 - 0 C.E.VENDRELL


Victòria del Calafell en el derbi comarcal davant un Vendrell que es presentava al municipal calafellenc com un equip perillós ja que les ultimes cinc jornades havien aconseguit quatre victòries i un empat. L'encontre no es va decidir fins la segona meitat quan Gili i Toni van marcar els gols que al final seria'n decisius per sumar tres nous punts i continuar liderant la classificació de la 2ª Territorial. El Vendrell tot i jugar els últims minuts amb superioritat numèrica no van poder retallar distancies al marcador, ja que es va trovar d'avant un solid equip que va mantenir un ritme de joc molt bo durant tot el partit.

La propera jornada sera un partit també determinant, ja que el C.F.Calafell porta una espina clavada de les darreres temporeades on no ha pogut guanyar en el camp del C.F.La Riera. El resultat final de la temporada anterior va ser un 3-1, que deixava tocada la plantilla.

L'U.E.Segur s'enfrontarà al rival més directe del C.F.Calafell, el C.E.Constantí. Els segurencs que ja van posar contra les cordes al C.F.Cunit en l'anterior jornada están demostrant que poden ser un equip que farán mal i encara tenen l'oportunitat d'escalar alguna posició més fins a final de temporada.

A només nou jornades per finalitzar la competició la zona calenta comença ha tenir moviments sospitosos que esperem que no afectin el transcurs final de la competició, l'equip Calafellenc que per mèrits propis a aconseguit aguantar a questa posició privilegiada vol començar a recordar tot lo que ha compartit aquest grup humà durant dos temporades i en definitiva animar a tota la plantilla per donar aquest cop fort sobre la taula i aconseguir arribar al cim d'aquesta muntanya tan arriscada.

SÍ, QUEREMOS!!!

Redacció premsa
C.F.Calafell




No hay comentarios:

Lo más leido