sábado, 31 de enero de 2009

C.F.CALAFELL 10 - 0 C.F.PERAFORT

Camp Municipal de Calafell, 31 de gener del 2009, cinc de la tarda, tarda gris de futbol outdor de cap a peus, en el terreny de joc el C.F.Calafell i el C.F.Perafort, amb pluja constant que no ha parat en tot l’encontre, davant el C.F.Perafort, rival que en la present temporada, les coses en la classificació no els hi esta sortint be.
Es tractava d’un equip que porta bones maneres en els seu estil de joc i que durant la present temporada havia estat apunt de fer algun ensurt, el C.F.Perafort equip que vol jugar i el joc en el Municipal de Calafell pràcticament no saturat, deixant poder veure una bona tarda de futbol, on el C.F.Calafell ha estat el clar dominador i amb aquesta bona marxa de l’equip i amb el respecte al rival que es mereixia, s’ha preparat l’encontre, fet que ha determinat que el C.F.Calafell es sentis còmode en el terreny de joc, aconseguit aquesta golejada per el C.F.Calafell, que serveix per posar deu gols més, sumant 53 en aquesta lliga i aconseguit també dos partits consecutius a 0, moral que esperem serveixi per treballar aquesta setmana pensat amb el proper partit, C.F.La Riera – C.F.Calafell de diumenge al mati, equip que tot i estar tocat desprès de fallar aquesta setmana, serà un partit molt més difícil, que el C.F.Calafell treballarà durant la setmana, amb la consciencia tranqui-la de haver-ho fet bé en aquesta jornada.

Desprès de fer un minut de silenci, en record de l’avi dels nostre entrenador en Jordi Bernal, persona vinculada al club des de el mes d’agost i que en tot moment s’ha guanyat el respecte de l’equip, traient-nos el barret i fent-lo costat per la bona tasca que esta fent al costat d’en Josep Piguillem, l'encontre a començat als peus de la banqueta i del poc public de la tarda gris, la pilota va començar a lliscar pel terreny de joc puntualment, el C.F.Perafort va tenir les primeres oportunitats, però el C.F.Calafell amb aquesta bona defensa va posar el partit a lloc, ja des de els primers minuts.

Al minut 4 va arribar el primer gol, obra de Hidalgo, que va donar pas al domini de la pilota per part del C.F.Calafell, aquesta setmana amb en Lluís i Morote com a titulars fent un paper destacant en la defensa, donant aquesta bona contundència al costat d’en Campanera i en Pedro Salor. En pocs minuts ja teníem el 2 a 0 es començava a notar la bona conexió en la mitja, amb Miky i Martí donat fluïdesa a l’encontre, on tot l’equip va poder participar i gaudir, deixant una bona tarda de futbol, ... tot seguit de gols i futbol.