domingo, 16 de mayo de 2010

EL C.F.CALAFELL ES PROCLAMA CAMPIÓ... RESUMS.








WWW.CALAFELL.ORG
El Club de Futbol Calafell s'ha convertit aquesta tarda en nou equip de Primera Territorial en vèncer el CE Constantí (1-0) en un partit decisiu al Camp de Futbol municipal calafellenc. Unes 700 persones han seguit en directe l'encontre en el que suposa l'entrada de públic més elevada en força anys. Nombrosos seguidors del Constantí també s'han desplaçat a Calafell. Feia exactament deu anys, la temporada 1999-2000, el CF Calafell va baixar de categoria, de Primera a Segona Territorial, divisió on hi ha restat una dècada sense poder assolir l'ascens fins avui mateix.

L'alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, present en l'encontre, ha anunciat un homenatge conjunt del consistori a l'equip de futbol i també al de bàsquet (Euronics Club Bàsquet Calafell) pels ascensos que han assolit ambdós clubs aquesta temporada. Sánchez ha titllat de "tarda màgica" la viscuda avui a Calafell. "Gràcies al treball realitzat tota la temporada s'ha aconseguit aquest objectiu. És un orgull per Calafell per quant es tracta d'un equip format majoritàriament per gent de casa".

Un gol al minut 79 aconseguit per Julio ha donat els tres punts al Calafell en un enfrontament molt igualat contra el seu rival directe, el CE Constantí. A falta de dues jornades per a la fi de la temporada, el CF Calafell assoleix matemàticament el campionat i l'ascens directe. El Calafell té sis punts d'avantatge respecte al Constantí i el 'goal average' a favor. El Constantí és segon a la classificació i pot jugar la promoció d'ascens.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament, José Manuel Núñez, ha felicitat "de tot cor" l'equip de futbol "per la gran temporada que han realitzat i el sacrifici constant", mentre que el president del club, Luis del Fresno, ha destacat: "Portàvem dos anys intentant l'ascens i era una fita que es mereixia un equip històric com aquest".

Un cop acabat l'encontre hi ha hagut invasió pacífica del camp dels nombrosos seguidors. Tot i haver força seguidors dels dos equips a les grades, el 'fair play' ha regnat en tot moment. Justament, el CF Calafell s'ha caracteritzat per promoure campanyes contra els insults i a favor del joc net.

Durant la celebració, els jugadors han dut a les dutxes el president i l'entrenador del Calafell, Josep Piguillem. L'encontre ha estat retransmès en directe per Calafell Ràdio.

www.calafelldigital.cat

Un gol de Julio al minut 80 ha servit perquè el CF Calafell hagi certificat l'ascens matemàtic a Primera Territorial. La victoria per la mínima davant el Constantí ha assegurat als verd-i-negres la primera posició a manca de dues jornades per a l'acabament del campionat.


Després de la contundent derrota de la pasada jornada a domicili del Cunit, el Calafell necessitava imperiosament una victoria per tornar a tenir confiança i per aconseguir l'ascens matemàtic que atorga la primera posició. La segona plaça, que ocupa precisament el Constantí, obliga a jugar promoció.

Tal com s'esperava, el partit entre el Calafell i el Constantí va ser molt igualat, i amb poques ocasions de gol per a ambdós equips, encara que molt clares. A la segona part, els visitants van apretar més, fins al gol de Julio. Amb l'avantatge, els verd-i-negres van tenir altres ocasions, però també el Constantí. El marcador, però, ja no es va moure, i l'eufòria es va desfermar.

www.revistaespigol.cat

Els jugadors de Josep Piguillem i Jordi Bernal guanyen altra cop al Constantí, ara amb gol de Julio Navarreta

Calafell 1

Constantí 0

Calafell: Aguilar, Mario, Pipo, Salor, Solé, Olalla, Oliver, Martínez (Oller), Navarreta, Tony Sánchez (Cacia) i Ivan.

Constantí:Abel, Duque, Paulo, Nico, Serrano, Angel, Genis, Lluís (Juan Pedro), Kilo, Ruben (Poyatos) i Chinchón (Pol).

Àrbitre: Aser Rodríguez, bé, auxiliat a les bandes per Mshan i Guijarro. Van amonestar el calafellenc Oliver i els visitants Nico, Serrano, Angel, Genis i Ruben.

Gol: 1-0 Navarreta min 72

Incidències: Els jugadors del primer equip del CB Calafell, campió de Tercera Catalana i nou equip de Segona, van fer la sacada d’honor. L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, va seure a la llotja acompanyat del regidor d’Esports, José Manuel Núñez, del president del club Lluís del Fresno, de l’expresident Juan Gutiérrez i del president del Club Bàsquet Calafell, Pep Farré, a més de directius del CF Constantí. Unes 500 persones, moltes d’elles de Constantí, van seguir el partit que va ser transmès en directe per Calafell Ràdio. La Penya ‘Els Estrellats’ va animar durant tot el partit.

Ahir el Club de Futbol Calafell va recuperar la categoria de la Primera Territorial en guanyar per la mínima al Constantí, el segon classificat i per tant, sent matemàticament el campió d’aquest grup de Segona Territorial.

De fet als primers minuts el Calafell ja va disposar d’una bona oportunitat de desfer l’empat inicial en una jugada culminada per Toni Sánchez. Però enseguida el Constantí que entrena Dani Quesada va apropiar-se del mig del camp i va posar contra les cordes al Calafell. Al minut 27 en un ràpid contracop el Constantí bat Aguilar amb un xut creuat de Serrano, però a instàncies d’un àrbitre auxiliar, Aser Garcia el va anular per fora de joc. Encara abans del descans, el Constantí va disposar d’una clara oportunitat en un tir creuat, després que a l’altra porteria Sánchez i Navarreta, xutessin amb força a la porteria d’Abel que va estar molt atent.

A la represa el Calafell va sortir més fort, controlant el mig del camp i arribant amb més precisió a la porteria contraria. En un contracop per la dreta, Rafa va estar a punt de marcar i poc després va arribar l’únic quan en un atac per la dreta, el porter visitant surt en fals, es queda la porteria sola i la pilota arriba als peus de Navarreta que no va fallar. Era el gol que valia un campionat i un ascens. A partir de llavors el Calafell va frenar el joc, Rafa va estar a prop de fer el segon gol i en acabar el temps reglamentat, va arribar el deliri dels jugadors i dels seguidors que cantaven allò de “A Primera…A Primera”.

Després de la tradicional i obligada dutxa per la qual també van passar el president i els dos entrenadors, tota la plantilla va ser convidada a un ‘pica a pica’ al Restaurant Vegamar, on hi ha la seu social del club i, posteriorment, a sopar al Restaurant del complex aquàtic Vilarenc Aqua. La festa va continuar de nit pels locals d’oci de Calafell Platja. Tota la plantilla visitarà avui diumenge al seu company Francis Martínez que continua hospitalitzat arran de la caiguda de bicicleta que va patir la setmana passada.

font: Ferran Rodriguez

1 comentario:

Anónimo dijo...

De part del equip tècnic del Roda de Barà enhorabona per l'ascenç al president, al equip, al staff tècnic per la bona temporada que heu fet i sobretot desitga la pronta recuperación del vostre porter i nostre amic Francis.

Lo más leido