miércoles, 18 de febrero de 2009

FELIÇ ANIVERSARI I EL PRIMER JUGADOR EN DISFRESAR-SE, PARTICIPANT DEL CONCURS

Aquesta disfresa es la que lluira...

Una setmana més en Morote ens deixa unes paraules de recolçament a l’equip i aprofitant que va ser el seu aniversari, us deixo amb el seu comentari i amb la primera disfresa de cara a l’entrenament de dijous, on les millors disfreses tindran un regal de part d’Esports Doña Amparo. Vinga animeuse que sera un entrenament peculiar ... quants més siguem més riurem.
Morote dijo... tu iras de Aragones ...
Enhorabona companys per aquesta nova victòria aconseguida. Una victòria molt important per nosaltres ja que ens permet seguir sommiant amb aquest desig que tenim tothom, i que no és altre que la plaça per a promocionar de categoria i fer história amb aquest HUMILDE club com és el Calafell.Tot i no haver jugat lo millor posible el passat dissabte, cal destacar sobretot el treball de tot l'equip i la seva bona actitud per lluitar fins al final i aconseguir així aquests 3 punts vitals, que espero ens facin tornar al camí de les victòries i el bon joc que fins ara veniem fent i que se'ns havia torçat la setmana passada amb la derrota davant la Riera.Ara més que mai hem de continuar entrenant amb il·lusió i ganes afrontar els següents partits com finals, però sin descuidar el nostre toque d'humildat, que ens fa cada dia més grans.Ànim nois i fins després.Una abraçada.Morote.

1 comentario:

Morote dijo...

Mira que et vaig dir que no treguessis les fotos, ummm, jeje. Tot sigui per donar ànims a tots en aquesta peculiar idea de disfreçar-nos el proper dijous en l'entreno i donar-li una mica d'humor i bon rotllo a aquest gran grup que ja de per si tenim fet.
Be, companys ens veiem el dijous.
Salutacions a tots.
¡HAU!
Morote.

Lo más leido