miércoles, 16 de diciembre de 2009

C.E.CONSTANTI vs C.F.CALAFELL


Bon partit el que es podrà veure el proper dia 20 al camp de futbol municipal de Constantí, en la última jornada del 2009, ocasió perfecta per reafirmar la bona dinàmica de joc que ha tingut el C.F.Calafell del 2009.

Aquest duel per als dos equips arriba en un moment no molt dolç de resultats, les anteriors jornades no han estat bones per cap dels dos i això per les dos entitats encara serà molt més revulsiu, per aconseguir els tres punts més importants de la jornada.

El C.F.Calafell ha demostrat que també sap encaixar la derrota i que tot el que ha guanyat fins ara ha estat fruit d’un treball més que treballat, que ha donat pas a un equip jove, dinàmic i amb el compromís clar de continuar amb una bona línia de joc i toc.

Hem fet pinya una vegada més per continuar creient amb aquest projecte de futur, on només les persones que suen la samarreta es mereixen continuar en aquesta entitat, defensant al que representem molts, amb una tasca del tot exemplar.

Per finalitzar, agrair a tots aquells que han fet possible que el C.F.Calafell torní a somiar per un bon futur, de la mà dels que ho estimem.

Bon Nadal a tots, Sí, queremos!!!

Premsa C.F.Calafell

No hay comentarios:

Lo más leido