martes, 26 de enero de 2010

Les copes del Barça 2009 arribaran a Calafell, Cunit i el Vendrell a final del mes


Dins dels actes organitzats pel Futbol Club Barcelona per a celebrar l’obtenció dels sis títols aconseguits al llarg de l’any 2009, amb els quals assolia una fita esportiva històrica, el Bus dels Campions 2009 arribarà al Baix Pendès els dies 29, a Cunit, i el 30 a Calafell (al matí) i al Vendrell (a la tarda).

A la capital de la comarca, tots els aficionats podran visitar la mostra de 17 h a 21 h al bus situat a la Rambla. A Calafell, el bus s'ubicarà dissabte al matí al costat de la zona esportiva Vilarencaqua.
 
Aquesta ruaexposició vol servir així per oferir els darrers triomfs als socis i aficionats del club, així com per celebrar els 110 anys d’història del Barça. Entre els principals atractius per als assistents destaca la possibilitat de fotografiar-se amb les copes aconseguides per l’equip al llarg de l’any passat. L’exposició està muntada a l’interior d’un autobús, en un espai de 45 m2, habilitat i decorat amb motius blaugranes. A més de gaudir de les copes, els visitants podran recordar els moments més destacats del 2009 a través d’imatges, vídeos i sons, i seguir els 110 anys d’història del club representats per la imatge més emblemàtica de cada any.

La rua, que es va iniciar el passat 30 de desembre, recorrerà 110 municipis entre els quals s’inclouen les 41 capitals de comarca catalanes.

Font: Revista Espígol


No hay comentarios:

Lo más leido