miércoles, 12 de mayo de 2010

LA PROPERA JORNADA TU TAMBE JUGUES!!!


ESCRIT EL PRESIDENT:

Hola a tots i gracies per atendre’ns uns minuts,

Aquest dissabte a les 5 de la tarda al Camp municipal de futbol de Calafell, es juga un partit definitiu per decidir el campió de la lliga i una plaça d’ascens directe a la 1ªRegional.

El C.F.Calafell un equip humil que porta dos anys treballant per un canvi social en l’esport del Baix Penedès i obrint els ulls a la gent cap a la solidaritat, el compromís i l’exemple al jovent, us necessita ara més que mai.

Començarem fent una presentació solidaria a favor de “Javier Sanchez” un nen amb una infermetat de paràlisis cerebral, el qual el sr.Andres Iniesta (jugador del F.C.Barcelona) també col·laborà, mes endavant ens unirem a una campanya a nivell estatal en contra de l’insult (www.deportesininsultos.com), per Nadal recollirem 250 joguines perquè no hi hagués cap nen sense joguina i formarem la primera selecció del Baix Penedès de Futbol... ara compartim samarreta amb una persona discapacitat cerebral que sent el colors amb el cor i l’ajudem a l’ integrament a la societat, fent equip amb els més necessitats.

Aquest dissabte tenim el partit més important de les nostre vides, per marcar una nova etapa enfront un altre classe de club molt diferent al dels nostres valors.

Et necessitem perquè tu també formes part d’aquest gran família.

Sí, volem!!!

Luis del Fresno

President del C.F.Calafell


No hay comentarios:

Lo más leido