sábado, 3 de julio de 2010

ASEMBLEA ANUAL C.F.CALAFELL


Aquest divendres dia 2 es va celebrar a les dependencies municipals de Calafell a les 21 hores, l’assemblea anual del C.F.Calafell equip que en guany a pujat a la Primera Territorial com ha campions de lliga.

Per completar la temporada i aprovar les actes anteriors es va reunir una part reduïda de la plantilla encapçalada pels tècnics i una minoria de socis que s’aproparen per acompanyar-nos en aquest acte que tanca la temporada 09/10, primer que tot la secretaria del club la sr.Dolores feia la lectura dels punts a exposar, punt primer, lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior, que es va fer per renovar els estatuts del club, caducats i per que el sr.Toni Castillo es reafirmes com el nou vice-president de l’entitat, paper que esta complint des de el febrer passat donant un nou impuls a l’entitat, que s’aprovava per una majoria.

Punt dos, memòria esportiva i financera de la temporada 09/10, que també s’aprova deixant al club amb un superàvit de més de 5000€.

Desprès es va aprovar el pressupost per la temporada 10/11, que també es va aprovar i per finalitzar es debatia l’afiliació amb l’E.F.Calafell per la propera temporada que es va aprovar, per tant la propera temporada es contarà amb el recolzament de la Base de Calafell.

L’acte finalitza amb els precs i preguntes habituals i amb el crit al cel del President per aconseguir recolzament de nous socis i aficionats al camp per la nova temporada.

Agrair l’assistència al presents i ara a treballar en l’equip que defensarà la nostra samarreta la propera temporada a la primera territorial.

Agrair també al mister Bernal pels dos anys que ens ha donat, molta sort al C.F.Llorenç

Redacció C.F.Calafell

No hay comentarios:

Lo más leido