martes, 16 de marzo de 2010

EL C.F.CALAFELL TAMBÉ VA POSAR EL SEU GRANET DE SORRA

C.F.VIELHA - C.F.CALAFELL
Aquest dilluns dia 15 es va celebrar un ple extraordinari on totes les entitats de Calafell van estar convidades aquest acte que apropa encara més aquest agermanament entre Calafell i la població de Vielha, on una petita comitiva i va ser patícip d'aquest acte, recordem que el C.F.Calafell va gaudir d’unes estades de convivència pel més d’agost on va fer un mini stag de pretemporada, coinsidint amb la visita del sr. Jordi Sanchez Alcalde de Calafell i on el consistori de Vielha va rebre a tot l’equip encapçalat pel nostre president en Lluís del Fresno, durant les dies en que l’equip va gaudir d’aquest increïble paratge de la Vall d'Aran, els jugadors calafellencs van jugar un partit amistós en front del C.F.Vielha on el técnic Calafellenc el sr. Josep Piguillem va donar l'oportunitat al sr.Alcalde per jugar uns minuts, que no va desaprofitar. La plantilla Calafellenca va estar allotjat a “Ca la Paquita “. Agrair un cop més aquest apropament i convidar als amics de Vielha perquè vinguin a gaudir també del nostre camp municipal quan o desitgin.
El C.F.Calafell, al centre el sr.Jordi Sanchez
La plantilla Calafellenca a l'ajuntament de Vielha

El sr.Pau i el sr.Jordi Alcaldes respeticus

acte d'entrega d'un record Calafellenc

El Bot Salvavides

Redacció C.F.Calafell

www.calafell.org

L'AJUNTAMENT DE CALAFELL APROVA AGERMANAR-SE AMB L'AJUNTAMENT DE VIELHA E MIJARAN

15/03/2010

L'Ajuntament de Calafell ha aprovat avui en sessió plenària extraordinària l'expedient d'agermanament amb l'Ajuntament de Vielha e Mijaran. A tal fi s'ha aprovat declarar la voluntat d'agermanament i constituir un comitè d'agermanament, amb la funció principal de realitzar tots els actes necessaris perquè l'agermanament sigui efectiu.
Aquest comitè estarà presidit per l'alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, i comptarà amb el següents vocals: el portaveu dels grups polítics municipals i tres veïns del municipi. Aquests seran nomenats amb posterioritat.
Per part de l'Ajuntament de Vielha e Mijaran s'han desplaçat avui a Calafell i han assistit al ple el seu alcalde, Pau Perdices, i el tinent d'alcalde Josep Calbetó. També han assistit els dos membres de la comissió d'agermanament, José Luis Garcia i José Solà.

L'alcalde de Calafell ha subratllat que Calafell comparteix amb Vielha "arguments com la cultura, el turisme, la gastronomia i la natura, però per damunt de tot una relació de molts anys de visites mútues, de calafellencs que anem a fruir del Pirineu i d'aranesos que vénen a gaudir del mar".

L'alcalde ha destacat que a partir d'ara "s'obre una etapa molt rica per ambdues poblacions, que comportarà que molta gent se'n beneficiarà" i ha volgut subratllar especialment el lligam del turisme de qualitat que uneix Calafell i Vielha e Mijaran.

Per la seva part, l'alcalde de Vielha e Mijaran, Pau Perdices, ha afirmat que Calafell "és la platja de referència" per a Vielha i ha destacat el paper jugat per la família Solà en els inicis dels lligams entre ambdues comunitats.

Durant el ple, els diferents portaveus dels grups municipals s'han felicitat per la iniciativa d'agermanament i la proposta ha estat aprovada per unanimitat. L'alcalde de Calafell ha fet el lliurament d'una reproducció del bót salvavides al seu homònim aranès, a la vegada que s'ha fet el lliurament de productes de la terra a la comitiva aranesa.

Un elevat nombre d'entitats cíviques de Calafell han estat presents en el ple d'agermanament, fet que ha estat subratllat per l'alcalde de Vielha e Mijaran, entitats que participaran en les activitats que en el futur es vagin desenvolupant entre les dues localitats.

Després de la sessió plenària, la comitiva ha visitat la Ciutadella ibèrica de Calafell i posteriorment s'ha celebrat un dinar.

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran havia aprovat en una sessió plenària celebrada el 27 de gener de 2010 declarar la voluntat d'agermanament amb Calafell. La proposta d'agermanament va sorgir en març de 2009.

L'alcalde de Vielha e Mijaran d'aleshores, Calbetó Giménez, va proposar en març de 2009 al seu homònim de Calafell, Jordi Sánchez, un agermanament entre els dos municipis. La proposta va sorgir durant la visita que l'alcalde de la capital de l'Aran va fer a l'Ajuntament de Calafell.

Entre les accions que es pretenen dur a terme figuren intercanvis escolars, amb estades d'esquí per als infants calafellencs i estades d'esports nàutics per als infants aranesos. També es contempla la creació d'uns paquets turístics per fomentar els viatges dels habitants de cada municipi a l'altre.

En l'actualitat, Calafell està agermanada amb el municipi francès de Larmor-Plage, amb qui comparteix diferents tradicions nàutiques.
Vielha e Mijaran té com a pobles germans Sent Gironc i Saint Gaudens.

No hay comentarios:

Lo más leido