lunes, 19 de enero de 2009

A PENSAR EN L'ATH.VALLS

L'Atlètic guanya al Bellvei (3-1)
L'Atlètic de Valls "Alt Camp Alumini" va tancar la primera volta del campionat de lliga amb una importantíssima victòria davant del Bellvei. Amb aquest triomf els vallencs ja sumen 33 punts i ocupen la sisena posició de la classificació.
El partit va començar molt bé per l'Atlètic perquè en el minut 3 Oscar va marcar el primer gol gràcies a una assistència de València. Poc després però, el Bellvei va marcar en una jugada poc elegant.
En el segon temps ambdós equips van buscar la victòria però els vallencs van estar més encertats de cara a porteria i Oscar i València van establir el 3 a 1 en els minuts 67 i 82.
En els darrers minuts l'Atlètic va quedar amb només 9 jugadors (el Bellvei amb 10) i va tenir molts problemes per contenir els atacs visitants. Afortunadament Jose va aturar un penal i el patiment no va ser major. final.

Rival del tot respectable, que durant la present temporada porta una trajectòria similar a la nostra, equip molt ben compensat entre veterania i joventut, que ja en el primer partit de lliga que ens va enfrontar, als dos equips vam tenir un tuxtu molt bo, on sobre tot va predominar el bon futbol i el respecte mutu. Aquest partit es el primer de la segona volta on el C.F.Calafell, ja comença a jugar-se més de 3 punts, ara es el moment de començar a demostrar que tota aquesta feina que s’ha fet en els darrers mesos, i la posició que tenim, es per que ho mereixem i al final de lliga tinguem la nostra pertinent recompensa, des de aquestes paraules, vull, animar a tots el jugadors, cos tècnic, directiva i simpatitzants, per animar a l’equip a continuar fent-ho be, amb humilitat i el respecte al rival que es porta fins la data d’avui.