lunes, 27 de julio de 2009

El IX Torneig Futbol Platja Català "Enjoy Beachsoccer" de Cunit 8/9 d´agost, escalfa motors


Ja està en marxa un nou torn del IX Torneig Futbol Platja Català "Enjoy Beachsoccer", un circuit de futbol platja que aquest any arriba a la novena edició. El proper torn del circuit es jugarà a Cunit el cap de setmana del 8 i 9 d´agost: encara queden places tant per la categoria masculina com femenina. En un esdeveniment que estiu rera estiu va guanyant prestigi tant per la seva qualitat en l´organització com en la competició.

S´esperen un total de 24 equips (12 masculins i 12 femenins) vinguts no només de Catalunya sino que tambè vindran equips de Saragossa, Valéncia, País Basc. Fins i tot al torn del 4 de juliol tambiè disputat a Cunit van participar un combinat de Gran Bretanya. I es que l´Enjoy Beachsoccer està traspasant fronteres i segons el seu director, en Miki Pareja: "podem dir que ningú no ens ha regalat rés. El torneig ha crescut any rera any i tot i la crisi i la manca de recolçament dels patrocinadors el circuit ha agafat una força tal que li han sortit competidors, d´altres grups que volen promocionar el futbol platja català. No són grups ni millors ni pitjors, sinó diferents."- apunta el Director de l´Enjoy Beachsoccer".

Per qualsevol equip que vulgui participar al torneig del 8/9 d´agost de Cunit existeixen els mails info@enjoybeachsoccer.com i info@futbolplatja.org . El 22/23 d´agost serà la fase final Champions Enjoy Beachsoccer on jugaran els campions i campiones dels diferents torns del circuit que es completarà amb campions de tornejos associats a l´esdeveniment.
Per més informació existeix el teléfon 639663898

Us adjuntem una imatge del cartell del torneig del 8/9 d´agost. Recorda Enjoy Beachsoccer!

No hay comentarios:

Lo más leido