sábado, 28 de noviembre de 2009

C.F.CALAFELL 4 - 0 C.E.MASLLORENÇ

Camp municipal de Calafell 28 de novembre del 2009, jornada 12 del inici d’aquesta 2ªRegional Grup 3 de Tarragona, C.F.Calafell – C.E.Masllorenç.

El C.F.Calafell saltà al municipal de Calafell amb tota la tranquil·litat d’haver fet la feina ben feta duran la setmana, després de continuar treballant la humilitat i el respecte als rivals que visiten el nostre terreny de joc, continuem marcant un avanç i un després en l’actual temporada, per boca de assistents, tècnics i més d’un jugador, es pot dir que els primers 30 minuts van ser els millors del que portem de temporada, amb un joc d’alt nivell en velocitat i coordinació, però continuem remarcant la importància de creure en nosaltres mateixos i caminar partit a partit, sense donar tanta importància al liderat.

Per la part que ens pertoca, volem remarcar la bona tasca a nivell social que esta fent el club que es sent reflectida en la marxa de l’equip donant la cara en cada enfrontament, ells són els reals protagonistes de l’excel·lent temporada.

La primera part va finalitzar amb un 3 a 0 amb 1 Gol de Joan Oller que obria la llauna, Gili saca un bon corner que Diaz i Rafa fan la diagonal perfecta per deixar el suficient espai a Joan, que remata al fons de la xarxa.

Adrià molt actiu en el partit dona joc per que Gili de primeres la posi a Rafa a la banda, centrant perquè Cacia toqui lo suficient per fer pujar el segon gol de la tarda, el tercer gol també el va fer Cacia que poc a poc va sumant, molt atent a les passades de la mitja Calafellenca que una vegada més va tenir Miki marcant el ritme de l’encontre, tot i patir de l’esquena per la forta pressió en marcatge, després de veure l’anterior enfrontament des de la grada en aquest oportunitat hem pogut gaudir un partit més del seu bon joc que construïa una nova victoria del C.F.Calafell.

En la represa el partit va continuar amb una dinàmica de joc i toc, però amb un excés de fam de gol que va portar a continuar tenint moltes oportunitats de fer un marcador molt més gran, Diaz completava la tarda golejadora amb el quart gol que pujava al marcador després d’una bona jugada trenada en equip, tres punts molt importants toc d’una tarda de futbol amb un xiulet final que ens permet començar a plantejar el proper enfrontament amb Atl.Roda de Bara de la propera jornada.