martes, 1 de diciembre de 2009

El 27 de desembre "Cap Nen Sense Joguina"


Volem destacar l´iniciativa que durem a terme el proper 27 de desembre, sota el lema "Cap Nen Sense Joguina" el C.F.Calafell organitzarà un torneig de futbol amb el principal objetiu de recollir joguines per la Creu Roja, per tal que aquestes dates cap nen es quedi sense el seu regal.

Per dur a terme aquesta iniciativa el Municipal de Calafell viurà tres partits molt especials. A les 16:00 hores jugaran el C.F.Calafell femení davant la Selecció catalana Allstars femenina.
A partir de les 17:00 hores participaran en aquesta bona causa dos combinats que enfrontaran a la Selecció Allstars de periodistes enfront una Selecció Allstars de polítics.
I com a punt culminant el partit master de la jornada, un convinat dels equips Calafellencs (U.E.Segur+Atl Sta Creu +C.F.Calafell) s´enfrontarà a les 18:00 hores a una Selecció Allstars Baix Penedès formada per diferents jugadors de la comarca del més alt nivell.


A l´esdeveniment col-laboraran totes aquelles entitats que desitgin participar en aquesta iniciativa solidaria. Recordem que l´esdeveniment s´inclou dins la campanya dirigida i coordinada pel cap de premsa del CF Calafell, en Miki Pareja, que porta 10 temporades organitzant aquest tipus d´esdeveniments. El torneig del 27 de desembre és complementari al torneig que organitza el FSF Castelldefels els dies 2 i 3 de gener al Municipal Can Roca de Castelldefels, les joguines seran en aquest cas pels nens de l´Hospital de Sant Joan de Deu.
En ambdos casos l´entrada al camp de futbol i al pabelló serà una joguina com a ticket d´entrada.

Per a més informació existeix l´espai web http://capnensensejoguina.blogspot.com/ ,el mail capnensensejoguina@gmail.com i el teléfon d´informació 639663898.

Tu ets el més important!!!
CAP NEN SENSE JOGUINA

No hay comentarios:

Lo más leido