sábado, 5 de diciembre de 2009

ATL.RODA DE BARA 2 - 1 C.F.CALAFELL

Jornada 13 de la 2ª Regional Grup 3
Atl.Roda de Bara vs C.F.Calafell

Partit amb molta expectativa per a molts dels assistents que han pogut gaudir d’un partit entre dos rivals directes amb tres punts igual d’importants que qualsevol on al final els tres punts han quedat a casa dels rodencs i ens posen al cap la pròxima fita important de la setmana que ve a casa, en front del C.F.Cunit aquest proper dissabte.

Puntual en la sacada inicial l’àrbitre de l’encontre el sr. CARMEL PLAZA, mandatari de l’encontre i molt rigorós va buscar la via fàcil, no es va mullar en algunes jugades dubtoses.

La bimba en joc i els dos equips ho van donar tot des de el primer minut, un roda que venia de guanyar al camp d’alumini volia continuar sumant, però davant no es va trobar un rival fàcil, tot i les facilitats de la primera part que van donar els Calafellencs el partit va tenir força futbol.

Al minut 1 era Miki el que feia el primer avis en una volea ben dirigida que buscava porteria, però el joc de toc dels dos equips va deixar oportunitats per les dos bandes, al minut 9 unes mans del roda molt dubtoses no van ser suficient per xiular un més que possible penal, al minut 11 l’àrbitre rigorós en el partit pitava una falta en la frontal del C.F.Calafell que sortia fora en un primer avis, al minut 14 corner per el roda amb poc perill.

La grada estava molt atenta al transcurs del partit, amb la visita de altres equips interessats en el transcurs del partit, inclòs la presencia del sr.Vives responsable de la delegació de Tarragona.

Al minut 15 es Gili el que prova un bon xut de la frontal, els Calafellencs disposats a buscar la bona linia de joc que ens tenen acostumats no acaben d’empaquetar una primera part plena, que passa minut a minut.

Al minut 30 es va veure l’ocasió més clara del partit on Cacia rep una bona pilota i prova un xut creuat que en aquest cas el porter Raúl treu una mà per enviar la pilota a corner.

Tot seguit i després d’una jugada molt afortunada, Alex Zamora treu un bon xut en una jugada en profunditat que rebutja el pal i cau directa en un rebot que encetà el primer gol del partit.

Del 31 al 45 els dos equips busquen continuar provant sort però cap dels dos te oportunitats clares de gol i amb el 1 a 0 es van els dos equips al vestuari per tal d’afrontar una segona part vibrant.

A la represa el joc va canviar molt i era el C.F.Calafell el clar dominador del joc amb un roda més tancat en defensa que buscava el contracop, novament Miki feia un bon xut de la frontal que provava al porter, un Atl.Roda de Bara que sortia al contracop també va tenir les seves oportunitats i al minut 10 feia treballar al porter Roge que amb un bona aturada.

Al minut 20 nova falta en la frontal que Miki llençava molt bé fregant l’escaira, tot seguit hi ha un xut amb poca intimidació de la frontal on amb una jugada desafortunada s’escapa de les mans i es cola la pilota fent pujar el 2 a 0 que posava el partit a favor dels locals.

Una vegada més els rodencs tanquen línies i son els tècnics Calafellencs els que tiren l’última carta fent una defensa de 3 i tirant l’equip endavant buscar una remuntada encara possible però al 30 una nova oportunitat per al Roda la rebutja el pal, al minut 38 amb l’entrada de nous jugadors es el C.F.Calafell es el que trena una excel·lent jugada que cau en banda a peus d’Ivan que treu una bona centrada, Miki molt atent fa una bona rematada de cap que torna l’esperança als Calafellencs, fent pujar al marcador el primer Gol visitant.

Una recta final d’infart, marcada un cop més per un arbitratge rigorós deixa noves oportunitats pels Calafellencs que amb poca fortuna no defineix en gol, en un atac i gol continuo porta en els nervis dels dos equips per aprofitar aquets minuts finals.

Amb el xiulet final, es deixen escapar tres punts molt importants però amb un C.F.Calafell conscient de la seva tasca més que exemplar.

Felicitar a tots el integrants de l’Atl.Roda de Barà pel seu bon tracte i per guanyar a un gran equip que partit a partit continua creixent amb un estat exemplar, dins i fora del terreny de joc.