miércoles, 27 de enero de 2010

E.F.VALLS 0 - 4 C.F.CALAFELL

La segona Regional té visos de convertir-se en un mà a mà entre el Cunit i el Calafell,que a mesura que avança el campionat es van consolidant cada cop més als primers llocs. Especialment remarcable és la victòria del Cunit al camp del segon classificat, el Constantí (1-2), que fa que els homes de César Drago atrapin els tarragonins a la taula. El Calafell ja té 8 punts d'avantatge sobre els dos perseguidors després de guanyar a l'EF Valls per 0 a 4.
El Calafell va golejar al EF Valls a domicili (0-4) amb dos gols de Joan Oller i dos més de Toni Sánchez. L'equip que entrena Josep Piguillem segueix líder destacat amb 46 punts i ja té el Cunit i el Constantí (aquest amb un partit menys) a 8 punts.

El Cunit, per la seva banda, va realitzar un partit memorable en un camp tant complicat com és el del Constantí. Tot i la pressió del públic, els cunitencs van portar el comandament del matx en tot moment. I això que els locals es van poder avançar aviat quan l'àrbitre va assenyalar un penal al seu favor, el qual van fallar. En canvi, el Cunit no va perdre l'ocasió i, també de pena màxima, Raul va fer el primer del partit.

El Constantí va pujar la seva intensitat i va aconseguir empatar, però una jugada esplèndida un altre cop de Raul va donar la victòria al Cunit. L'entrenador, César Drago, va destacar el bon moment de forma de l'equip, i va apuntar que "no tenim cap pressió per pujar de categoria, encara que treballem per aconseguir-ho". La setmana que ve l'equip rep el Tancat, un partit que Drago creu que serà "complicat, doncs allí ja ens va costar obrir el marcador".

En altres partits de la jornada, el Santa Creu va vèncer a l'Atlètic Valls per 3 a 1, mentre que el Segur segueix en caiguda lliure i va encaixar un set de La Floresta (2-7). L'equip és quart per la cua