jueves, 28 de enero de 2010

Jornada Solidaria C.F.Calafell - Atl.Sta Cruz Derbi Solidari

En l’actual temporada el C.F.Calafell està treballant de valent amb nous objectius a part dels d’assolir l’ascens de categoria, aprofitem tots el moments per col·laborar dintre de les nostres possibilitats, poc a poc sumem.

Per sobre de tot som un grup humà disposats a representar la nostra entitat el millor possible, partit a partit, amb un bon futbol i seguint els bons principis dels nostres entrenadors, probablement no serà gran cosa el que aconseguim però estem segurs que ajudarem lo més humil possible.

Poc a poc la noticia sembla que te la intenció de difuminar-se, de desaparèixer, probablement aquest sigui el seu final, però m’entres duri l’estela daquesta nova catàstrofe intentarem col·laborar, en qualsevol situació de necessitat.

I ho volem fer aquesta propera jornada de lliga i derbi Calafellenc, la volem aprofitar per donar tots els diners recaptats amb l’entrada, per ajudar al poble d’Haití, que com tots sabem passen un mal moment i poc que s’aconsegueixi, ja es molt.

Al terreny de joc s’enfronten els dos equips que comparteixen el camp municipal de Calafell i esperem que ens puguin fer gaudir a tots els assistents d’un gran partit... un partit pel record.

Aquest dissabte dia 30 a les 17:00 hores:

Camp Municipal de Futbol Calafell

C.F.Calafell – Atl Sta Creu de Calafell

Aprofito per enviar-vos una salutació Esportiva i per convidar-vos aquest bon partit de lliga.

Luis del Fresno

President

C.F.Calafell



No hay comentarios:

Lo más leido