viernes, 18 de junio de 2010

EL C.F.CALAFELL PREMIAT A LA NIT DE L'ESPORT

Avui divendres a l'Auditori Pau Casals del Vendrell es celebrarà la quinzena edició de la Nit de l'esport, on es rebra omenatje a la figura de l'amic Pep Figueres una de les persones que ha fet més per l'esport al Baix Penedes, aquest membre del Consell Esportiu del Baix Penedes que ens va deixar recentment per un atac de cor. El president del Consell Esportiu, el sr.Jaume Domingo ha explicat que el reconeixement a la figura de Figueras es plasma en el cartell de la Nit, obra de l'artista vendrellenc Joan Descals, en un racó del qual apareix la seva cara (noticia diaria del Baix Penedes). Respecte a la Nit de l'Esport, el president del consell esportiu ha asseguratque aquest any se celebraran més èxits esportius, colectius i individuals, que en les edicions anteriors. En aquest sentit, aqusta nit es premiaran els èxits de la temporada i també hi haurà mencions especials per a les persones que destaquen per la seva dedicació a l'esport.
El C.F.Calafell també serà guardonat en aquesta edició per la feina colectiva de l'entitat procurant valors no només esportius sino també socials i humans, demostrant en una temporada plagade d'exits que l'esport també va vinculada amb el mon solidari. Luis del Fresno president del C.F.Calafell rebra de mans del president del consell esportiu guardo, també cal destacar que Juan Antoni del Fresno germà del President també rebra un premi per la seva dedicació al mon del motor i la seva recent participació en el campionat europeu de Stunt.
Agrair un cop més a totes les persones que han fet posible aquest premi.

Redacció C.F.Calafell




1 comentario:

francina albert xucla dijo...

En primer lloc feliçitar a tota la plantilla, jugadors i cos tecnic per la esplendida temporada que heu fet.
Tambe vull feliçitar a tota la junta directiva, heu fet una feina esplendida, heu tornat al Calafell la il.lusio que li faltava per tornar a ser l'equip del poble.
Ara no es l'hora de personalismes, ningu sol pot fer res, s'ha de treballar en equip, tots junts, com heu fet l'any passat, nosaltres l'aficio sempre estarem amb vosaltres, pero aquest any sera molt dificil, i us necessitem a totes i a tots.

GRACIES DOLORES
GRACIES FINA
GRACIES LLUIS
GRACIES TONY
GRACIES JUAN
GRACIES RAFA
I tambe gracies JOSEP MARIA I EDUARDO.
I per tots els que han marxat tambe gracies.
Ara es l'hora de mirar endavant.
El passat, es aixo passat.

Lo más leido