martes, 30 de noviembre de 2010

JORNADA 12 C.F.CALAFELL

ICOMPETICION
CALAFELL , RECORD GUINES No se lo creen ni ellos , ni su afición , ni su mister , ni sus jugadores el Calafell es el único equipo invicto esta temporada en campo contrario y ha marcado en los seis desplazamientos ( Ulldecona , Cambrils, Salou, Jesús y Maria , Alcanar y Cambrils Unió ) aun no se ha enfretado a equipo fuertes fuera de su terreno pero el merito de este equipo es bestial , hoy gano el Calafell pero no terminaron muy contentos con el arbitro , todo no se puede tener.

CALAFELL DIGITAL
El CF Calafell continua intractable fora de casa. Els homes entrenats per Josep Piguillem van aconseguir els tres punts a domicili del Cambrils Unió en guanyar per la mínima gràcies a un gol d'Ayoub aconseguit al minut 20 de la primera part.

L'enfrontament va ser molt igualat, amb un conjunt local que va gaudir de les primeres ocasions per desnivellar el marcador, però sense sort. Amb el gol d'Ayoub, però, el partit es va igualar una mica més i, fins i tot, el Calafell va tenir alguna que altra ocasió per ampliar l'avantatge.

No hay comentarios:

Lo más leido